Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Makk United FC Blokersi
M a k k Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 17.7
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


4e minuut.
Dziadur passt de bal zonder na te denken. Kordana is nu in balbezit. Kordana passt de bal in één keer door. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Bandelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziadur geeft de bal voor. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Banek onderschept slim de pass. Skorupka verovert de bal door een tackle van achteren. Pożegowiak begaat een overtreding. Pożegowiak krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Skorupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupka met een sublieme pass. Czekański rent richting de bal. Czekański haalt uit met een fantastische trap. Ciorkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Blokersi 1:0

16e minuut.
Skorupka probeert naar een medespeler te passen. Dziadur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepokura met een sublieme pass. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ciorkowski trapt de bal weg van het doel. Dziadur kopt de bal weg. Pożegowiak rent richting de bal. Czekański verovert de bal door een tackle van achteren. Czekański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Blokersi 2:0

19e minuut.
Kordana verovert de bal door een tackle van achteren. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kordana verovert de bal door een tackle van achteren. Kordana passt de bal in één keer door. Czekański heeft problemen om de bal te vangen. Czekański draait met de bal, schiet en ... Ciorkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Blokersi 3:0

23e minuut.
Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczkowski rent richting de bal. Vasilescu onderschept slim de pass. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana haalt uit met een fantastische trap. Ciorkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Blokersi 4:0

24e minuut.
Banek geeft een hoge lob. Vasilescu met een sublieme pass. Daar is Pożegowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czekański onderschept slim de pass. Czekański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dziadur met een snelle inworp. Skorupka rent richting de bal. Skorupka passt de bal zonder na te denken. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vasilescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Skorupka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skorupka probeert naar een medespeler te passen. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Blokersi 5:0

36e minuut.
Kobierzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kobierzyński geeft een lange en hoge pass. Bromba controleert de bal met de borst. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Blokersi 6:0

38e minuut.
Kordana is nu in balbezit. Kordana passt de bal in één keer door. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański verovert de bal door een tackle van achteren. Czekański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Blokersi 7:0

41e minuut.
Dziadur geeft een hoge lob. Czekański kopt de bal weg. Daar is Vasilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilescu geeft de bal voor. Kordana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Blokersi 8:0

44e minuut.
Skorupka rent richting de bal. Dziadur geeft een lange en hoge pass. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana schiet op doel. Ciorkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Blokersi 9:0

45e minuut.
Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana passt de bal met de wreef. Czekański is nu in balbezit. Czekański schiet op doel. Ciorkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Blokersi 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makk United 20%, FC Blokersi 80%.
Makk United - FC Blokersi 10:0

49e minuut.
Vasilescu onderschept slim de pass. Vasilescu passt de bal zonder na te denken. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana haalt uit met een fantastische trap. Ciorkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Blokersi 11:0

51e minuut.
Dziadur verovert de bal door een tackle van achteren. Dziadur geeft een lange en hoge pass. Daar is Pożegowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czekański rent richting de bal. Czekański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Blokersi 12:0

55e minuut.
Pożegowiak heeft problemen om de bal te vangen. Czekański is nu in balbezit. Czekański geeft een hoge lob. Kordana is nu in balbezit. Kordana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Maczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilescu speelt de bal door. Kordana is nu in balbezit. Kordana schiet op doel. Ciorkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ochman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lichota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kordana is nu in balbezit. Kordana draait met de bal, schiet en ... Ciorkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Blokersi 13:0

68e minuut.
Arteaga geeft een hoge lob. Czekański is nu in balbezit. Czekański geeft een hoge lob. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Czekański rent richting de bal. Czekański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Maczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Banek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana onderschept slim de pass. Kordana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Blokersi 14:0

77e minuut.
Ciorkowski trapt de bal weg. Dziadur kopt de bal weg. Czekański rent richting de bal. Czekański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Blokersi 15:0

82e minuut.
Skorupka rent richting de bal. Skorupka probeert naar een medespeler te passen. Czekański heeft problemen om de bal te vangen. Czekański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Blokersi 16:0

88e minuut.
Skorupka heeft problemen om de bal te vangen. Skorupka passt de bal in één keer door. Czekański is nu in balbezit. Czekański schiet op doel. Ciorkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - FC Blokersi 17:0

89e minuut.
Daar is Jopek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banek is nu in balbezit. Banek speelt de bal door. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański draait met de bal, schiet en ... Ciorkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makk United 33%, FC Blokersi 67%.
Makk United - FC Blokersi 17:0