Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0060
  • Stadion: FCBkuba Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3053
FCBkuba Czarni Kraków
111 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.6 gemiddelde waardering 18.4
good Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
Niziołek met een snelle inworp. Pietka is nu in balbezit. Pacheco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacheco krijgt een gele kaart. Pietka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pietka kan niet meer verder spelen. Gonska komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Şelaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Martyniuk rent richting de bal. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jasik met een harde bal richting middenveld. Sinclair kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kossok de bal onder controle te krijgen. Knudsgaard is nu in balbezit. Knudsgaard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Barchesi geeft een hoge lob. Jasik speelt de bal door. Barchesi kopt de bal weg. Klungelig pakt Pitanga de bal. Pitanga draait met de bal, schiet en ... Jasik bokst de bal weg. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Klepka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Czarni Kraków 1:0

27e minuut.
Liliyev probeert naar een medespeler te passen. Klepka verovert de bal door een tackle van achteren. Martyniuk probeert de bal met de borst te controleren. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Barchesi speelt de bal door. Klepka is nu in balbezit. Pitanga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pitanga krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bestry speelt de bal door. Cetlawa is nu in balbezit. Barchesi begaat een overtreding. Barchesi krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Bestry met de inworp. Niemcewicz rent richting de bal. Niemcewicz geeft een hoge lob. Niziołek rent richting de bal. Niziołek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karonen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCBkuba - Czarni Kraków 1:1

34e minuut.
Gonska is nu in balbezit. Barchesi onderschept slim de pass. Barchesi met een sublieme pass. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Czarni Kraków 2:1

37e minuut.
Pomykacz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pitanga de bal. Pitanga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Barchesi kopt de bal weg. Knudsgaard rent richting de bal. Knudsgaard speelt de bal door. Pitanga rent richting de bal. Pitanga draait met de bal, schiet en ... Jasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Pomykacz rent richting de bal. Pomykacz geeft een hoge lob. Niziołek kopt de bal weg. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. Jasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klepka heeft problemen om de bal te vangen. Knudsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Knudsgaard draait met de bal, schiet en ... Jasik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Klepka de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Liliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niemcewicz is nu in balbezit. Knudsgaard onderschept slim de pass. Knudsgaard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Rincón komt het veld opgelopen. Bambrowski komt het veld opgelopen. Stathakis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBkuba 31%, Czarni Kraków 69%.
FCBkuba - Czarni Kraków 2:1

49e minuut.
Knudsgaard is nu in balbezit. Knudsgaard probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Jasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Czarni Kraków 3:1

51e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Bambrowski is nu in balbezit. Knudsgaard is nu in balbezit. Knudsgaard haalt uit met een fantastische trap. Jasik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Czarni Kraków 4:1

53e minuut.
Niemcewicz speelt de bal door. Inworp. Şelaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barchesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barchesi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Barchesi kopt de bal weg. Bambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski met een sublieme pass. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Kossok probeert de bal aan de voet te houden. Liliyev rent richting de bal. Liliyev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bambrowski de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Czarni Kraków 5:1

64e minuut.
Bambrowski is nu in balbezit. Pacheco is nu in balbezit. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski schiet op doel. Jasik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Czarni Kraków 6:1

66e minuut.
Klepka controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Liliyev neemt de hoekschop. Bambrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Jasik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Czarni Kraków 7:1

69e minuut.
Şelaru speelt de bal door. Pacheco met een sublieme pass. Knudsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Pomykacz trapt de bal weg. Gonska kopt de bal weg. Liliyev is nu in balbezit. Liliyev geeft een hoge lob. Jasik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Liliyev rent richting de bal. Liliyev geeft de bal voor. Bambrowski kopt de bal weg. Knudsgaard rent richting de bal. Knudsgaard draait met de bal, schiet en ... Jasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jasik met een sublieme pass. Sinclair kopt de bal weg. Klungelig pakt Gonska de bal. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel. Jasik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Czarni Kraków 8:1

80e minuut.
Pacheco probeert de bal met de borst te controleren. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Klepka probeert de bal aan de voet te houden. Jasik bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şelaru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Barchesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Daar is Niemcewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Knudsgaard is nu in balbezit. Knudsgaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Czarni Kraków 9:1

90e minuut.
Gostin is nu in balbezit. Gostin geeft de bal voor. Bambrowski kopt de bal weg. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBkuba - Czarni Kraków 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBkuba 14%, Czarni Kraków 86%.
FCBkuba - Czarni Kraków 10:1