Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS żądło Pątki F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Młocek rent richting de bal. Grajdoł onderschept slim de pass. Grajdoł speelt de bal door. Ułamek rent richting de bal. Ułamek draait met de bal, schiet en ... Gawryszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Klonecki is nu in balbezit. Krucki onderschept slim de pass. Krucki passt de bal zonder na te denken. Dragan is nu in balbezit. Dragan haalt uit met een fantastische trap. Szarpak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Grajdoł speelt de bal door. Dyoniziak is nu in balbezit. Dyoniziak speelt de bal door. Ułamek heeft problemen om de bal te vangen. Ułamek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Głodowski geeft een hoge lob. Młocek heeft problemen om de bal te vangen. Pecka begaat een overtreding. Pecka krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bzdak probeert de bal met de borst te controleren. Bzdak speelt de bal door. Grajdoł is nu in balbezit. Młocek verovert de bal door een tackle van achteren. Młocek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Grajdoł speelt de bal door. Pecka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecka met een sublieme pass. Ułamek is nu in balbezit. Ułamek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS żądło 49%, Pątki F.C. 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS żądło - Pątki F.C. 0:0

48e minuut.
Bzdak passt de bal zonder na te denken. Grajdoł is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Młocek. Młocek krijgt een gele kaart. Grajdoł raakt geblesseerd tijdens het duel. Krezus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ułamek rent richting de bal. Ułamek schiet op doel. Gawryszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Gronowski met een snelle inworp. Gosk is nu in balbezit. Gosk speelt de bal door. Krucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krucki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gronowski probeert naar een medespeler te passen. Młocek rent richting de bal. Młocek passt de bal in één keer door. Dragan rent richting de bal. Dragan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Grajdoł is nu in balbezit. Gronowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gronowski passt de bal in één keer door. Młocek is nu in balbezit. Młocek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS żądło - Pątki F.C. 0:1

86e minuut.
Krezus rent richting de bal. Gronowski onderschept slim de pass. Gronowski passt de bal met de wreef. Dragan is nu in balbezit. Dragan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS żądło - Pątki F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS żądło 63%, Pątki F.C. 37%.
KS żądło - Pątki F.C. 0:2