Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enugu Rangers Potwory i Spółka
molze Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
35 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 19.3
excellent Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Bagaziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagaziński speelt de bal door. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Betlejewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Potwory i Spółka 1:0

4e minuut.
Yngvarsson kopt de bal weg. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński schiet op doel. Betlejewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Kraśkiewicz is nu in balbezit. Kraśkiewicz geeft een hoge lob. Ziobro probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Potwory i Spółka 2:0

11e minuut.
Deberny is nu in balbezit. Ivancioiu onderschept slim de pass. Kraśkiewicz rent richting de bal. Ivancioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Betlejewski bokst de bal weg.

13e minuut.
Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński met een sublieme pass. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel. Betlejewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Potwory i Spółka 3:0

21e minuut.
Ułazik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ziobro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Potwory i Spółka 4:0

26e minuut.
zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yngvarsson geeft een hoge lob. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Dzwonek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu passt de bal in één keer door. is nu in balbezit. geeft de bal voor. Ivancioiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Potwory i Spółka 5:0

32e minuut.
Formeliano geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu kopt de bal weg. Daar is Chrupek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
met een sublieme pass. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Skonieczka de bal onder controle te krijgen. Betlejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Potwory i Spółka 6:0

36e minuut.
Klungelig pakt Bagaziński de bal. Chrupek is nu in balbezit. Bagaziński verovert de bal door een tackle van achteren. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap. Betlejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Potwory i Spółka 7:0

39e minuut.
Bagaziński verovert de bal door een tackle van achteren. Bagaziński passt de bal zonder na te denken. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Potwory i Spółka 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 28%, Potwory i Spółka 72%.
Enugu Rangers - Potwory i Spółka 8:0

46e minuut.
Bagaziński probeert de bal aan de voet te houden. Skonieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Potwory i Spółka 9:0

48e minuut.
Chrupek is nu in balbezit. Chrupek geeft een hoge lob. Inworp. zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yngvarsson geeft de bal voor. Paal!

49e minuut.
passt de bal in één keer door. Bagaziński is nu in balbezit. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Yngvarsson passt de bal in één keer door. bereikt de bal nog maar net als eerste. probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Betlejewski met een harde bal richting middenveld. kopt de bal weg. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Betlejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Yngvarsson is nu in balbezit. Yngvarsson probeert naar een medespeler te passen. rent richting de bal. geeft een hoge lob. Ivancioiu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

58e minuut.
Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu passt de bal in één keer door. Bagaziński heeft problemen om de bal te vangen. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Betlejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szymański komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tymchishin met een sublieme pass. bereikt de bal nog maar net als eerste. passt de bal in één keer door. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ziobro kopt de bal weg. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński speelt de bal door. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Śpiewok passt de bal zonder na te denken. Ziobro is nu in balbezit. Ziobro geeft een hoge lob. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łuczko komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Santapaola passt de bal in één keer door. Grube probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szymański probeert naar een medespeler te passen. Daar is , maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. geeft een hoge lob. Betlejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łuczko is nu in balbezit. Łuczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Potwory i Spółka 10:0

77e minuut.
Ziobro speelt de bal door. rent richting de bal. geeft een lange en hoge pass. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Potwory i Spółka 11:0

77e minuut.
Pokorny speelt de bal door. Daar is Grube, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagaziński onderschept slim de pass. Łuczko is nu in balbezit. Łuczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Potwory i Spółka 12:0

81e minuut.
Lepper is nu in balbezit. Lepper geeft de bal voor. Łuczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczko draait met de bal, schiet en ... Betlejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Potwory i Spółka 13:0

85e minuut.
Pieńkowski speelt de bal door. Daar is Łuczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łuczko passt de bal zonder na te denken. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Potwory i Spółka 14:0

88e minuut.
Santapaola passt de bal met de wreef. Szymański met een sublieme pass. Łuczko is nu in balbezit. Łuczko haalt uit met een fantastische trap. Betlejewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Potwory i Spółka 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 28%, Potwory i Spółka 72%.
Enugu Rangers - Potwory i Spółka 15:0