Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enugu Rangers KC Selery
molze Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
39 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 19.2
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Klungelig pakt Bagaziński de bal. Bagaziński probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu schiet op doel. Kościukiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KC Selery 1:0

5e minuut.
Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin draait met de bal, schiet en ... Pertens kopt de bal weg. Gromko heeft problemen om de bal te vangen. Gromko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
onderschept slim de pass. speelt de bal door. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Kościukiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KC Selery 2:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yngvarsson geeft een hoge lob. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KC Selery 3:0

10e minuut.
Bagaziński speelt de bal door. bereikt de bal nog maar net als eerste. passt de bal met de wreef. Chęcielewski geeft een hoge lob. Ivancioiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yngvarsson met de inworp. Dziamdzioła probeert de bal met de borst te controleren. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński geeft een lange en hoge pass. Kościukiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Hejmej heeft problemen om de bal te vangen. Basiaga kopt de bal weg. Jedynasiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski schiet op doel. Kościukiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KC Selery 4:0

16e minuut.
Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski passt de bal zonder na te denken. Yngvarsson speelt de bal door. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KC Selery 5:0

18e minuut.
Pertens passt de bal met de wreef. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński passt de bal in één keer door. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KC Selery 6:0

22e minuut.
Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski passt de bal met de wreef. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu schiet op doel. Basiaga probeert de bal aan de voet te houden. Kościukiewicz bokst de bal weg.

23e minuut.
Kościukiewicz trapt de bal weg. Yngvarsson probeert de bal met de borst te controleren. Yngvarsson speelt de bal door. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Kościukiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Stankowicz geeft een hoge lob. is nu in balbezit. passt de bal in één keer door. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu schiet op doel. Kościukiewicz bokst de bal weg.

26e minuut.
Pertens heeft problemen om de bal te vangen. Pertens speelt de bal door. Yngvarsson is nu in balbezit. Yngvarsson geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Tymchishin met een snelle inworp. Chęcielewski geeft de bal voor. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel. Kościukiewicz bokst de bal weg.

34e minuut.
Yngvarsson passt de bal zonder na te denken. is nu in balbezit. met een sublieme pass. Klungelig pakt Ivancioiu de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Kościukiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Chęcielewski met een sublieme pass. Ivancioiu heeft problemen om de bal te vangen. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hejmej de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KC Selery 7:0

39e minuut.
Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ivancioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivancioiu passt de bal met de wreef. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski met een sublieme pass. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Kościukiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
verovert de bal door een tackle van achteren. geeft een lange en hoge pass. Basiaga is nu in balbezit. Ivancioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Kościukiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ivancioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu passt de bal zonder na te denken. Stankowicz is nu in balbezit. Bagaziński onderschept slim de pass. Bagaziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Jasinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński passt de bal zonder na te denken. Daar is Ivancioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivancioiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Yngvarsson kopt de bal weg. met een sublieme pass. Chęcielewski heeft problemen om de bal te vangen. Chęcielewski geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KC Selery 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 27%, KC Selery 73%.
Enugu Rangers - KC Selery 8:0

47e minuut.
Bagaziński onderschept slim de pass. Bagaziński geeft de bal voor. Jedynasiak heeft problemen om de bal te vangen. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KC Selery 9:0

50e minuut.
Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Daar is Stankowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Chęcielewski geeft een lange en hoge pass. Hejmej controleert de bal met de borst. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KC Selery 10:0

54e minuut.
Bagaziński geeft de bal voor. Jedynasiak rent richting de bal. Jedynasiak geeft een lange en hoge pass. Polakowski heeft problemen om de bal te vangen. Yngvarsson geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KC Selery 11:0

55e minuut.
Szymański komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Chęcielewski met een sublieme pass. Jasinowski is nu in balbezit. Ivancioiu onderschept slim de pass. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KC Selery 12:0

60e minuut.
Pieńkowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Ivancioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivancioiu passt de bal zonder na te denken. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński draait met de bal, schiet en ... Kościukiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Kościukiewicz trapt de bal weg van het doel. kopt de bal weg. Bagaziński probeert de bal aan de voet te houden. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Szymański is nu in balbezit. Szymański passt de bal met de wreef. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński draait met de bal, schiet en ... Kościukiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KC Selery 13:0

67e minuut.
Gromko met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagaziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szymański geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Basiaga de bal. Ivancioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cysarz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
met een sublieme pass. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski speelt de bal door. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej is nu in balbezit. Ivancioiu onderschept slim de pass. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Kościukiewicz met een sublieme pass. Cysarz kan de bal niet met de borst controleren. Cysarz geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ivancioiu kopt de bal weg. Daar is Hejmej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński schiet op doel. Kościukiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KC Selery 14:0

87e minuut.
Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski geeft een hoge lob. Ivancioiu heeft problemen om de bal te vangen. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KC Selery 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 34%, KC Selery 66%.
Enugu Rangers - KC Selery 15:0