Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0061
  • Stadion: FC Kamis Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2914
FC Kamis Enugu Rangers
Normal Tactiek molze
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 46.2
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Yngvarsson geeft een hoge lob. Ivancioiu heeft problemen om de bal te vangen. Bartoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu onderschept slim de pass. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:1

9e minuut.
Cios is nu in balbezit. Cios geeft een lange en hoge pass. Yngvarsson speelt de bal door. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:2

11e minuut.
Chęcielewski geeft een lange en hoge pass. Przyłuski heeft problemen om de bal te vangen. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Obuchowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:3

14e minuut.
Kowalec heeft problemen om de bal te vangen. is nu in balbezit. passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ivancioiu de bal. Ivancioiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chęcielewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bereikt de bal nog maar net als eerste. geeft een hoge lob. Ivancioiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:4

19e minuut.
kopt de bal weg. Yngvarsson geeft de bal voor. Cios kan de bal niet met de borst controleren. Yngvarsson geeft een lange en hoge pass. Kujawiński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Chęcielewski speelt de bal door. Cios is nu in balbezit. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:5

23e minuut.
Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski onderschept slim de pass. Chęcielewski met een sublieme pass. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:6

25e minuut.
Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Przyłuski de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Chęcielewski passt de bal met de wreef. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu passt de bal zonder na te denken. Kujawiński is nu in balbezit. Kujawiński schiet op doel. Obuchowicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:7

27e minuut.
Chęcielewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kowalec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van . krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Yngvarsson passt de bal in één keer door. Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ivancioiu de bal. Kujawiński is nu in balbezit. Kujawiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. verovert de bal door een tackle van achteren. probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:8

38e minuut.
met een sublieme pass. Chęcielewski heeft problemen om de bal te vangen. Chęcielewski met een sublieme pass. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:9

40e minuut.
Cios bereikt de bal nog maar net als eerste. Yngvarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Yngvarsson speelt de bal door. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:10

44e minuut.
Tymchishin met een sublieme pass. Daar is Chęcielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chęcielewski geeft een hoge lob. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kamis 69%, Enugu Rangers 31%.
FC Kamis - Enugu Rangers 0:11

46e minuut.
Lepper komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kujawiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawiński passt de bal zonder na te denken. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Obuchowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:12

51e minuut.
Przyłuski kopt de bal weg. Bartoszek heeft problemen om de bal te vangen. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Obuchowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:13

53e minuut.
Chęcielewski rent richting de bal. Klungelig pakt Chęcielewski de bal. Chęcielewski geeft een hoge lob. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:14

58e minuut.
Yngvarsson passt de bal met de wreef. probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:15

60e minuut.
Kujawiński passt de bal met de wreef. rent richting de bal. met een sublieme pass. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ziobro komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ziobro kopt de bal weg. Ivancioiu heeft problemen om de bal te vangen. Kujawiński rent richting de bal. Kujawiński haalt uit met een fantastische trap. Obuchowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:16

63e minuut.
Cios passt de bal zonder na te denken. Taczkowski is nu in balbezit. Ivancioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu schiet op doel. Obuchowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:17

68e minuut.
Lepper met een sublieme pass. Yngvarsson rent richting de bal. Yngvarsson passt de bal zonder na te denken. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu schiet op doel. Obuchowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ivancioiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:18

73e minuut.
Kujawiński is nu in balbezit. Bartoszek is nu in balbezit. Kujawiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawiński geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obuchowicz probeert naar een medespeler te passen. Yngvarsson kopt de bal weg. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Tustanowski is nu in balbezit. Yngvarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Yngvarsson geeft een hoge lob. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu geeft de bal voor. Obuchowicz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kujawiński zal de hoekschop nemen. Przyłuski kopt de bal weg. Obuchowicz bokst de bal weg. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:19

77e minuut.
Przyłuski geeft een hoge lob. Ziobro speelt de bal door. Klungelig pakt Chęcielewski de bal. Chęcielewski geeft een hoge lob. Ivancioiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Obuchowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - Enugu Rangers 0:20

80e minuut.
Doeltrap. Obuchowicz trapt de bal weg. Yngvarsson kopt de bal weg. Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński schiet op doel. Obuchowicz bokst de bal weg.

82e minuut.
Daar is Tustanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yngvarsson is nu in balbezit. Yngvarsson passt de bal in één keer door. Kujawiński is nu in balbezit. Kujawiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Majsner is nu in balbezit. Chęcielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chęcielewski speelt de bal door. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel. Obuchowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Yngvarsson is nu in balbezit. Yngvarsson passt de bal met de wreef. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Obuchowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kamis 83%, Enugu Rangers 17%.
FC Kamis - Enugu Rangers 0:20