Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dupa cyce wadowice Potwory i Spółka
442 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Deberny verovert de bal door een tackle van achteren. Gędłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędłek passt de bal zonder na te denken. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... Betlejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa cyce wadowice - Potwory i Spółka 1:0

12e minuut.
Brożek trapt de bal weg. Gędłek rent richting de bal. Kraśkiewicz geeft een lange en hoge pass. Grube rent richting de bal. Grube draait met de bal, schiet en ... Miłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dupa cyce wadowice - Potwory i Spółka 1:1

14e minuut.
Klungelig pakt Grube de bal. Czeremcha is nu in balbezit. Barulski verovert de bal door een tackle van achteren. Grube is nu in balbezit. Grube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa cyce wadowice - Potwory i Spółka 1:2

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Śpiewok neemt de hoekschop. Klungelig pakt Chrupek de bal. Chrupek schiet op doel. Miłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa cyce wadowice - Potwory i Spółka 1:3

26e minuut.
Kraśkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Barulski is nu in balbezit. Barulski speelt de bal door. Grube is nu in balbezit. Grube draait met de bal, schiet en ... Miłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Dzwonek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krzaklewski komt het veld opgelopen. Barulski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Czeremcha verovert de bal door een tackle van achteren. Czeremcha probeert naar een medespeler te passen. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka schiet op doel. Krzaklewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa cyce wadowice - Potwory i Spółka 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dupa cyce wadowice 59%, Potwory i Spółka 41%.
Dupa cyce wadowice - Potwory i Spółka 2:3

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miłowski trapt de bal weg. Dmochowski kopt de bal weg. Brzęczyszkiewicz is nu in balbezit. Brzęczyszkiewicz passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Deberny rent richting de bal. Deberny passt de bal in één keer door. Grube rent richting de bal. Grube schiet op doel. Miłowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pudysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudysiak geeft een hoge lob. Daar is Skonieczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sęk speelt de bal door. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deberny. Deberny krijgt een gele kaart. Rzepka raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sęk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dmochowski krijgt zijn hoofd ertegen. Betlejewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dupa cyce wadowice 61%, Potwory i Spółka 39%.
Dupa cyce wadowice - Potwory i Spółka 2:3