Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
www.aisha.opole.pl Chobienickie Goryle
Rr28 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
55 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 18.4
formidable Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Nebigil is nu in balbezit. Sztandera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nebigil raakt geblesseerd tijdens het duel. Alas wilt de vrije trap nemen. Velican maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lubaszewski kopt de bal weg. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz met een sublieme pass. Nebigil rent richting de bal. Nebigil passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 1:0

8e minuut.
Hałapacz onderschept slim de pass. Hałapacz geeft de bal voor. Klungelig pakt Cywka de bal. Nebigil rent richting de bal. Nebigil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sztandera heeft problemen om de bal te vangen. Nebigil rent richting de bal. Nebigil speelt de bal door. Velican is nu in balbezit. Velican schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 2:0

12e minuut.
Szmyt met een snelle inworp. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil passt de bal in één keer door. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 3:0

15e minuut.
Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes passt de bal in één keer door. Velican rent richting de bal. Velican schiet op doel. Naliwajko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 4:0

15e minuut.
Łazar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Andruszko de bal. Damiański rent richting de bal. Nebigil verovert de bal door een tackle van achteren. Nebigil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Naliwajko met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chatzimikes met een snelle inworp. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nebigil is nu in balbezit. Nebigil speelt de bal door. Velican rent richting de bal. Nebigil rent richting de bal. Nebigil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Velican controleert de bal met de borst. Velican haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 5:0

19e minuut.
Wachnik rent richting de bal. Velican onderschept slim de pass. Nebigil rent richting de bal. Velican rent richting de bal. Velican schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 6:0

24e minuut.
Chatzimikes is nu in balbezit. Chatzimikes passt de bal zonder na te denken. Velican is nu in balbezit. Mößler is nu in balbezit. Mößler draait met de bal, schiet en ... Naliwajko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 7:0

26e minuut.
Nebigil onderschept slim de pass. Velican is nu in balbezit. Nebigil is nu in balbezit. Velican rent richting de bal. Velican haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 8:0

27e minuut.
Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. Nebigil is nu in balbezit. Nebigil speelt de bal door. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 9:0

29e minuut.
Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes geeft de bal voor. Matczak kan de bal niet met de borst controleren. Velican is nu in balbezit. Velican haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 10:0

31e minuut.
Velican rent richting de bal. Velican passt de bal met de wreef. Daar is Mößler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 11:0

33e minuut.
Ślifirczyk kopt de bal weg. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil probeert naar een medespeler te passen. Velican rent richting de bal. Velican draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nebigil kan de bal niet met de borst controleren. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil draait met de bal, schiet en ... Naliwajko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 12:0

36e minuut.
Tomicki rent richting de bal. Tomicki geeft de bal voor. Mößler kopt de bal weg. Velican rent richting de bal. Velican haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Velican onderschept slim de pass. Velican passt de bal met de wreef. Mößler is nu in balbezit. Mößler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 13:0

40e minuut.
Hałapacz speelt de bal door. Mößler heeft problemen om de bal te vangen. Velican rent richting de bal. Velican draait met de bal, schiet en ... Naliwajko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mößler is nu in balbezit. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Mößler is nu in balbezit. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Damiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Velican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velican haalt uit met een fantastische trap. Naliwajko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Matczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mößler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mavrocordat kopt de bal weg. Nebigil is nu in balbezit. Cywka begaat een overtreding. Cywka krijgt een gele kaart. Nebigil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mavrocordat komt bij de bal en schiet. Wachnik kopt de bal weg. Mößler is nu in balbezit. Mößler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.aisha.opole.pl 18%, Chobienickie Goryle 82%.
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 13:0

46e minuut.
Kamrowski komt het veld opgelopen. Lyhne komt het veld opgelopen. Văn Dương komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil probeert naar een medespeler te passen. Mößler rent richting de bal. Velican rent richting de bal. Velican schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 14:0

49e minuut.
Alas kopt de bal weg. Nebigil rent richting de bal. Matczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil verovert de bal door een tackle van achteren. Nebigil haalt uit met een fantastische trap. Naliwajko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alas zal de hoekschop nemen. Velican springt en kopt de bal. Naliwajko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 15:0

51e minuut.
Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz met een sublieme pass. Matczak rent richting de bal. Mößler verovert de bal door een tackle van achteren. Mößler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 16:0

52e minuut.
Łazar passt de bal in één keer door. Damiański is nu in balbezit. Velican verovert de bal door een tackle van achteren. Nebigil is nu in balbezit. Nebigil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Anita kopt de bal weg. Daar is Wachnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztandera is nu in balbezit. Nebigil onderschept slim de pass. Nebigil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Naliwajko trapt de bal weg. Lyhne kopt de bal weg. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 17:0

56e minuut.
Ślifirczyk probeert de bal aan de voet te houden. Nebigil rent richting de bal. Nebigil passt de bal met de wreef. Velican is nu in balbezit. Velican draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 18:0

58e minuut.
Velican probeert naar een medespeler te passen. Damiański rent richting de bal. Damiański geeft de bal voor. Lyhne probeert de bal met de borst te controleren. Lyhne geeft een lange en hoge pass. Naliwajko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Nebigil passt de bal met de wreef. Mößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mößler geeft een lange en hoge pass. Velican is nu in balbezit. Velican schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 19:0

61e minuut.
Inworp. Lyhne met de inworp. Damiański rent richting de bal. Nebigil verovert de bal door een tackle van achteren. Nebigil geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velican is nu in balbezit. Velican haalt uit met een fantastische trap. Naliwajko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 20:0

63e minuut.
Damiański is nu in balbezit. Lyhne verovert de bal door een tackle van achteren. Lyhne speelt de bal door. Nebigil rent richting de bal. Nebigil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Alas met een sublieme pass. Velican rent richting de bal. Velican passt de bal in één keer door. Mößler rent richting de bal. Mößler schiet op doel. Naliwajko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 21:0

67e minuut.
Mößler passt de bal zonder na te denken. Nebigil rent richting de bal. Nebigil passt de bal zonder na te denken. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 22:0

68e minuut.
Alas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alas geeft een lange en hoge pass. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican schiet op doel. Naliwajko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Doeltrap. Cywka trapt de bal weg. Hałapacz kopt de bal weg. Velican is nu in balbezit. Velican schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 23:0

71e minuut.
Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Matczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nebigil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hałapacz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Naliwajko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 24:0

74e minuut.
Alas heeft problemen om de bal te vangen. Alas geeft een hoge lob. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican draait met de bal, schiet en ... Naliwajko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 25:0

77e minuut.
Nebigil kopt de bal weg. Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nebigil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 26:0

79e minuut.
Nebigil passt de bal met de wreef. Matczak rent richting de bal. Matczak geeft een hoge lob. Velican rent richting de bal. Velican haalt uit met een fantastische trap. Naliwajko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Klungelig pakt Łazar de bal. Tomicki is nu in balbezit. Tomicki geeft de bal voor. Mößler rent richting de bal. Mößler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tomicki geeft een lange en hoge pass. Velican kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mößler de bal onder controle te krijgen. Mößler draait met de bal, schiet en ... Naliwajko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 27:0

86e minuut.
Wachnik rent richting de bal. Nebigil onderschept slim de pass. Nebigil passt de bal zonder na te denken. Mößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mößler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 28:0

87e minuut.
Sztandera heeft problemen om de bal te vangen. Alas rent richting de bal. Alas geeft de bal voor. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 29:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.aisha.opole.pl 8%, Chobienickie Goryle 92%.
www.aisha.opole.pl - Chobienickie Goryle 29:0