Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0061
  • Stadion: Jurteam Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
Jurteam www.aisha.opole.pl
Normal Tactiek Rr28
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 46.6
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Wojewódzki is nu in balbezit. Chatzimikes verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzimikes geeft een lange en hoge pass. Velican is nu in balbezit. Velican haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:1

4e minuut.
Chatzimikes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nebigil rent richting de bal. Nebigil passt de bal zonder na te denken. Velican heeft problemen om de bal te vangen. Velican haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:2

7e minuut.
Wardziński rent richting de bal. Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican rent richting de bal. Velican haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ciesielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Krzyształowicz passt de bal in één keer door. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz passt de bal met de wreef. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican schiet op doel. Ciesielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:3

13e minuut.
Radziusz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nebigil is nu in balbezit. Nebigil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Chatzimikes probeert naar een medespeler te passen. Mößler is nu in balbezit. Mößler passt de bal met de wreef. Alas geeft een hoge lob. Velican springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Radziusz met een harde bal richting middenveld. Mavrocordat kopt de bal weg. Wojewódzki controleert de bal met de borst. Nebigil rent richting de bal. Nebigil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:4

16e minuut.
Misiurek is nu in balbezit. Misiurek passt de bal zonder na te denken. Daar is Foks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velican onderschept slim de pass. Velican schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nebigil met een sublieme pass. Klungelig pakt Velican de bal. Velican schiet op doel. Brycht probeert de bal aan de voet te houden. Ciesielski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Hałapacz speelt de bal door. Mavrocordat heeft problemen om de bal te vangen. Mavrocordat probeert naar een medespeler te passen. Alas geeft de bal voor. Velican krijgt zijn hoofd ertegen. Ciesielski bokst de bal weg. Mößler rent richting de bal. Mößler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Alas met een sublieme pass. Hałapacz speelt de bal door. Brycht kan de bal niet met de borst controleren. Mößler is nu in balbezit. Mößler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:5

25e minuut.
Tomicki met de inworp. Chatzimikes rent richting de bal. Foks maakt een afschuwelijke overtreding. Foks krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Wardziński heeft problemen om de bal te vangen. Ciesielski probeert naar een medespeler te passen. Hałapacz geeft een lange en hoge pass. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Alas rent richting de bal. Alas geeft een lange en hoge pass. Velican kopt de bal weg. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Ciesielski trapt de bal weg van het doel. Chatzimikes kopt de bal weg. Velican is nu in balbezit. Velican draait met de bal, schiet en ... Ciesielski bokst de bal weg. Ciesielski probeert naar een medespeler te passen. Mavrocordat rent richting de bal. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz geeft een hoge lob. Velican krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:6

31e minuut.
Melinte verovert de bal door een tackle van achteren. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat geeft de bal voor. Velican is nu in balbezit. Velican draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Anita geeft een lange en hoge pass. Velican kan de bal niet met de borst controleren. Mößler rent richting de bal. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Mavrocordat passt de bal zonder na te denken. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil passt de bal zonder na te denken. Velican rent richting de bal. Velican draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz passt de bal met de wreef. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hałapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Hałapacz speelt de bal door. Daar is Velican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil draait met de bal, schiet en ... Ciesielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velican is nu in balbezit. Velican schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Doeltrap. Radziusz met een harde bal richting middenveld. Hałapacz kopt de bal weg. Daar is Velican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velican schiet op doel. Ciesielski bokst de bal weg.

42e minuut.
Tomicki passt de bal zonder na te denken. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil passt de bal zonder na te denken. Velican is nu in balbezit. Velican schiet op doel. Ciesielski bokst de bal weg. Mößler rent richting de bal. Brycht bereikt de bal nog maar net als eerste. Mößler verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:7

43e minuut.
Misiurek passt de bal met de wreef. Nebigil rent richting de bal. Nebigil geeft een hoge lob. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:8

45e minuut.
Klungelig pakt Velican de bal. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican rent richting de bal. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jurteam 86%, www.aisha.opole.pl 14%.
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:9

46e minuut.
Nebigil rent richting de bal. Velican is nu in balbezit. Nebigil is nu in balbezit. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican haalt uit met een fantastische trap. Ciesielski bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamrowski komt het veld opgelopen. Văn Dương komt het veld opgelopen. Lyhne komt het veld opgelopen. Lyhne met een snelle inworp. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tomicki geeft een hoge lob. Mößler met een sublieme pass. Velican heeft problemen om de bal te vangen. Nebigil rent richting de bal. Nebigil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Alas geeft een hoge lob. Mößler kopt de bal weg. Velican is nu in balbezit. Velican draait met de bal, schiet en ... Ciesielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Wojewódzki heeft problemen om de bal te vangen. Nebigil is nu in balbezit. Nebigil passt de bal met de wreef. Velican is nu in balbezit. Velican haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:10

54e minuut.
Wardziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz speelt de bal door. Mößler is nu in balbezit. Nebigil rent richting de bal. Nebigil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:11

58e minuut.
Velican onderschept slim de pass. Velican speelt de bal door. Daar is Nebigil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebigil schiet op doel. Ciesielski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:12

59e minuut.
Nebigil is nu in balbezit. Nebigil passt de bal met de wreef. Velican rent richting de bal. Velican schiet op doel. Ciesielski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:13

62e minuut.
Mößler rent richting de bal. Mößler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nebigil de bal. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Ciesielski trapt de bal weg. Lyhne heeft problemen om de bal te vangen. Lyhne geeft een hoge lob. Mößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mößler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:14

64e minuut.
Materski is nu in balbezit. Mößler onderschept slim de pass. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil haalt uit met een fantastische trap. Brycht probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Velican krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Brycht de bal onder controle te krijgen. Alas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alas geeft de bal voor. Velican krijgt zijn hoofd ertegen. Ciesielski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:15

68e minuut.
Velican verovert de bal door een tackle van achteren. Velican speelt de bal door. Klungelig pakt Mößler de bal. Mößler haalt uit met een fantastische trap. Ciesielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:16

72e minuut.
Lyhne is nu in balbezit. Lyhne geeft de bal voor. Velican rent richting de bal. Nebigil is nu in balbezit. Nebigil schiet op doel. De bal raakt de paal. Mößler is nu in balbezit. Mößler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:17

75e minuut.
Materski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wardziński controleert de bal met de borst. Nebigil met een sublieme pass. Velican is nu in balbezit. Velican draait met de bal, schiet en ... Ciesielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mößler haalt uit met een fantastische trap. Ciesielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:18

78e minuut.
Velican draait met de bal, schiet en ... Radziusz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lyhne zal de hoekschop nemen. Velican krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:19

79e minuut.
Alas verovert de bal door een tackle van achteren. Alas geeft een hoge lob. Brycht heeft problemen om de bal te vangen. Velican is nu in balbezit. Velican schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:20

81e minuut.
Mößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican rent richting de bal. Nebigil rent richting de bal. Nebigil haalt uit met een fantastische trap. Ciesielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:21

83e minuut.
Nebigil passt de bal met de wreef. Mößler rent richting de bal. Nebigil rent richting de bal. Mößler rent richting de bal. Mößler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:22

87e minuut.
Wardziński rent richting de bal. Wardziński passt de bal in één keer door. Mößler rent richting de bal. Mößler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Radziusz de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:23

88e minuut.
Nebigil is nu in balbezit. Nebigil geeft de bal voor. Mößler probeert de bal aan de voet te houden. Nebigil rent richting de bal. Nebigil schiet op doel. Ciesielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jurteam 80%, www.aisha.opole.pl 20%.
Jurteam - www.aisha.opole.pl 0:23