Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTS Żabcie Korona Kielce
Normal Tactiek 352
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 17.2
solid Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Yáñez probeert naar een medespeler te passen. Pappada is nu in balbezit. Anuszkiewicz begaat een overtreding. Anuszkiewicz krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Dandolo kopt de bal weg. Daar is Ignaciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yáñez speelt de bal door. Pappada is nu in balbezit. Pappada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Korona Kielce 1:0

3e minuut.
Yáñez rent richting de bal. Rybszleger onderschept slim de pass. Rybszleger passt de bal zonder na te denken. Pappada is nu in balbezit. Pappada draait met de bal, schiet en ... Fielek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Korona Kielce 2:0

7e minuut.
Kopaczka geeft een lange en hoge pass. Urbacz is nu in balbezit. Urbacz probeert naar een medespeler te passen. Pappada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fielek trapt de bal weg. Banu kopt de bal weg. Pappada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galaschek met de inworp. Taşkıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkıner geeft een lange en hoge pass. Pappada krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Galaschek geeft een lange en hoge pass. Kopaczka rent richting de bal. Kopaczka geeft een lange en hoge pass. Pappada krijgt zijn hoofd ertegen. Rosznowiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kopaczka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pappada maakt een snoekduik en kopt de bal. Fielek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Korona Kielce 3:0

17e minuut.
Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignaciuk rent richting de bal. Yáñez onderschept slim de pass. Yáñez geeft een hoge lob. Pappada krijgt zijn hoofd ertegen. Fielek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Banu speelt de bal door. Kopaczka rent richting de bal. Kopaczka passt de bal zonder na te denken. Pappada is nu in balbezit. Pappada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yáñez rent richting de bal. Yáñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ignaciuk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopaczka met de inworp. Yáñez speelt de bal door. Medalik geeft de bal voor. Fielek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Zakroum onderschept slim de pass. Zakroum passt de bal in één keer door. Pappada is nu in balbezit. Pappada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Korona Kielce 4:0

26e minuut.
Tyczka speelt de bal door. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczka onderschept slim de pass. Kopaczka geeft een lange en hoge pass. Pappada maakt een snoekduik en kopt de bal. Fielek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Rosznowiecki geeft de bal voor. Medalik probeert de bal aan de voet te houden. Tyczka rent richting de bal. Yáñez onderschept slim de pass. Yáñez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Ignaciuk probeert naar een medespeler te passen. Kopaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczka passt de bal zonder na te denken. Pappada is nu in balbezit. Pappada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Korona Kielce 5:0

31e minuut.
Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignaciuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yáñez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pappada legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Fielek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Korona Kielce 6:0

32e minuut.
Tyczka is nu in balbezit. Banu rent richting de bal. Met opzet legt Tyczka zijn tegenspeler op de grond. Tyczka krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Rybszleger onderschept slim de pass. Rybszleger geeft de bal voor. Galaschek kopt de bal weg. Daar is Yáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yáñez schiet op doel. De bal raakt de paal. Fielek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez probeert naar een medespeler te passen. Pappada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappada haalt uit met een fantastische trap. Fielek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Korona Kielce 7:0

36e minuut.
Medalik is nu in balbezit. Medalik passt de bal zonder na te denken. Pappada bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ignaciuk rent richting de bal. Banu onderschept slim de pass. Banu passt de bal zonder na te denken. Pappada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTS Żabcie 13%, Korona Kielce 87%.
KTS Żabcie - Korona Kielce 7:0

50e minuut.
Zakroum verovert de bal door een tackle van achteren. Zakroum met een sublieme pass. Dandolo geeft de bal voor. Pappada is nu in balbezit. Pappada draait met de bal, schiet en ... Fielek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Christodimitropoulos komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Rybszleger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappada verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez is nu in balbezit. Pappada is nu in balbezit. Pappada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Rosznowiecki speelt de bal door. Kopaczka rent richting de bal. Kopaczka geeft een hoge lob. Pappada springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Satılmaz komt het veld opgelopen. Mazolinha komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybszleger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolinha verovert de bal door een tackle van achteren. Mazolinha draait met de bal, schiet en ... Fielek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Medalik met een sublieme pass. Taşkıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkıner met een sublieme pass. Pappada is nu in balbezit. Pappada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Korona Kielce 8:0

79e minuut.
Rosznowiecki speelt de bal door. Taşkıner geeft de bal voor. Daar is Rosznowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pappada is nu in balbezit. Pappada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fielek probeert naar een medespeler te passen. Medalik is nu in balbezit. Medalik geeft de bal voor. Mazolinha is nu in balbezit. Mazolinha schiet op doel. Fielek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTS Żabcie 26%, Korona Kielce 74%.
KTS Żabcie - Korona Kielce 8:0