Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłebie Lubin WKS Żydów
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Marks geeft de bal voor. Kurpiewski kopt de bal weg. Skrzypczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kurzak rent richting de bal. Kurzak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłebie Lubin - WKS Żydów 1:0

20e minuut.
Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Marks speelt de bal door. Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Czapla verovert de bal door een tackle van achteren. Czapla geeft een lange en hoge pass. Dulski is nu in balbezit. Pęczak onderschept slim de pass. Pęczak draait met de bal, schiet en ... Chałabada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Chałabada met een harde bal richting middenveld. Kurzak kopt de bal weg. Kuzera heeft problemen om de bal te vangen. Rejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala passt de bal in één keer door. Pęczak rent richting de bal. Pęczak draait met de bal, schiet en ... Chałabada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagłebie Lubin - WKS Żydów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłebie Lubin 60%, WKS Żydów 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagłebie Lubin - WKS Żydów 1:1

47e minuut.
Jarzyna probeert naar een medespeler te passen. Rejkowski rent richting de bal. Marks is nu in balbezit. Rejkowski onderschept slim de pass. Rejkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłebie Lubin - WKS Żydów 2:1

50e minuut.
Skrzypczyński onderschept slim de pass. Skrzypczyński passt de bal met de wreef. Marks rent richting de bal. Marks geeft een hoge lob. Pęczak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Doeltrap. Chałabada trapt de bal weg. Inworp. Czapla met de inworp. Pala speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Marks passt de bal met de wreef. Wojtaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala onderschept slim de pass. Pala draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dulski de bal onder controle te krijgen. Chałabada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Gmitrzuk is nu in balbezit. Czapla verovert de bal door een tackle van achteren. Czapla geeft een hoge lob. Jarzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzyna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Grzybowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Kurzak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zaloga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłebie Lubin 41%, WKS Żydów 59%.
Zagłebie Lubin - WKS Żydów 2:1