Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speedway Team Torpedo Irki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Przerywacz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gawlicki de bal onder controle te krijgen. Zyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeleń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Zyguła geeft de bal voor. Kasica is nu in balbezit. Kasica speelt de bal door. Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbasiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Podmagorski met een harde bal richting middenveld. Figurski kopt de bal weg. Domecki heeft problemen om de bal te vangen. Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbasiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jeleń speelt de bal door. Zyguła rent richting de bal. Paciaciak onderschept slim de pass. Paciaciak geeft een lange en hoge pass. Przerywacz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Mann verovert de bal door een tackle van achteren. Mann passt de bal met de wreef. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski haalt uit met een fantastische trap. Dziwisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Speedway Team - Torpedo Irki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speedway Team 59%, Torpedo Irki 41%.
Speedway Team - Torpedo Irki 1:0

66e minuut.
Podmagorski trapt de bal weg. Paciaciak heeft problemen om de bal te vangen. Chojna speelt de bal door. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Speedway Team - Torpedo Irki 2:0

73e minuut.
Anusiak passt de bal met de wreef. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann verovert de bal door een tackle van achteren. Mann draait met de bal, schiet en ... Dziwisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Speedway Team - Torpedo Irki 3:0

77e minuut.
Mann rent richting de bal. Czerembor verovert de bal door een tackle van achteren. Mann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mann krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speedway Team 43%, Torpedo Irki 57%.
Speedway Team - Torpedo Irki 3:0