Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTS Żabcie minec1
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
40 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 17.8
good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


5e minuut.
Grzyb geeft een lange en hoge pass. Viamont bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulek rent richting de bal. Pappada onderschept slim de pass. Pappada schiet op doel. Karaluch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Daar is Medalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzyb verovert de bal door een tackle van achteren. Grzyb geeft de bal voor. Jędrzejewski is nu in balbezit. Jędrzejewski haalt uit met een fantastische trap. Zacharski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Medalik met een sublieme pass. Pappada bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappada onderschept slim de pass. Pappada draait met de bal, schiet en ... Karaluch bokst de bal weg.

12e minuut.
Grzyb heeft problemen om de bal te vangen. Viamont is nu in balbezit. Viamont passt de bal met de wreef. Pappada is nu in balbezit. Pappada schiet op doel. Karaluch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Jędrzejewski de bal onder controle te krijgen. Medalik rent richting de bal. Medalik probeert naar een medespeler te passen. Pappada is nu in balbezit. Pappada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - minec1 1:0

16e minuut.
Medalik passt de bal in één keer door. Taşkıner heeft problemen om de bal te vangen. Taşkıner met een sublieme pass. Viamont rent richting de bal. Viamont draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pappada probeert naar een medespeler te passen. Viamont bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulek krijgt een gele kaart. Viamont is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taşkıner wilt de vrije trap nemen. Karaluch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - minec1 2:0

20e minuut.
Występski bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski geeft een lange en hoge pass. Daar is Viamont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pappada rent richting de bal. Pappada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - minec1 3:0

24e minuut.
Pappada met een sublieme pass. Satılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Satılmaz met een sublieme pass. Viamont bereikt de bal nog maar net als eerste. Viamont draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - minec1 4:0

29e minuut.
Bulek is nu in balbezit. Viamont onderschept slim de pass. Viamont met een sublieme pass. Pappada rent richting de bal. Pappada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - minec1 5:0

31e minuut.
Bulek passt de bal zonder na te denken. Grzyb rent richting de bal. Pappada verovert de bal door een tackle van achteren. Pappada schiet op doel. Drewno probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - minec1 6:0

33e minuut.
Taşkıner passt de bal met de wreef. Drewno kan de bal niet met de borst controleren. Pappada rent richting de bal. Pappada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - minec1 7:0

36e minuut.
Dandolo probeert naar een medespeler te passen. Kopaczka probeert naar een medespeler te passen. Pappada bereikt de bal nog maar net als eerste. Viamont is nu in balbezit. Viamont schiet op doel. Karaluch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - minec1 8:0

39e minuut.
Medalik geeft de bal voor. Daar is Topolus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satılmaz speelt de bal door. Pappada rent richting de bal. Pappada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pappada is nu in balbezit. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappada verovert de bal door een tackle van achteren. Viamont bereikt de bal nog maar net als eerste. Viamont draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Viamont is nu in balbezit. Pappada rent richting de bal. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappada verovert de bal door een tackle van achteren. Pappada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTS Żabcie 19%, minec1 81%.
KTS Żabcie - minec1 8:0

46e minuut.
Viamont passt de bal in één keer door. Satılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Satılmaz met een sublieme pass. Viamont rent richting de bal. Viamont schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Medalik geeft een hoge lob. Pappada kopt de bal weg. Daar is Krasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viamont is nu in balbezit. Viamont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jędrzejewski draait met de bal, schiet en ... Dandolo is nu in balbezit. Dandolo geeft een hoge lob. Daar is Viamont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viamont haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pappada rent richting de bal. Pappada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Satılmaz is nu in balbezit. Satılmaz geeft de bal voor. Daar is Występski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taşkıner is nu in balbezit. Taşkıner geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Viamont speelt de bal door. Pappada is nu in balbezit. Pappada passt de bal zonder na te denken. Taşkıner rent richting de bal. Taşkıner geeft een lange en hoge pass. Karaluch bokst de bal weg.

61e minuut.
Pappada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yáñez komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kuajara probeert naar een medespeler te passen. Taşkıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkıner speelt de bal door. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez haalt uit met een fantastische trap. Karaluch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galaschek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Viamont passt de bal zonder na te denken. Krasiński rent richting de bal. Krasiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yáñez de bal. Yáñez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Karaluch met een harde bal richting middenveld. Kopaczka rent richting de bal. Kopaczka probeert naar een medespeler te passen. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Banu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kopaczka met een sublieme pass. Yáñez rent richting de bal. Viamont is nu in balbezit. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Jonatowski geeft de bal voor. Văn Phú probeert de bal aan de voet te houden. Jędrzejewski rent richting de bal. Jędrzejewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Banu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bakó komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kopaczka met een sublieme pass. Viamont rent richting de bal. Viamont passt de bal zonder na te denken. Bakó rent richting de bal. Bakó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Viamont geeft een lange en hoge pass. Bulek kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Satılmaz zal de hoekschop nemen. Bakó maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Satılmaz probeert naar een medespeler te passen. Bakó heeft problemen om de bal te vangen. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Viamont verovert de bal door een tackle van achteren. Viamont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kopaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczka passt de bal zonder na te denken. Bakó is nu in balbezit. Viamont is nu in balbezit. Viamont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - minec1 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTS Żabcie 25%, minec1 75%.
KTS Żabcie - minec1 9:0