Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speedway Team 9078
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Polański is nu in balbezit. Targosz is nu in balbezit. Polański rent richting de bal. Targosz is nu in balbezit. Targosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chojna verovert de bal door een tackle van achteren. Chojna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mann de bal. Figurski rent richting de bal. Figurski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Belczyk passt de bal in één keer door. Targosz is nu in balbezit. Targosz passt de bal in één keer door. Polański rent richting de bal. Polański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zyguła is nu in balbezit. Samek onderschept slim de pass. Samek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Targosz de bal. Targosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speedway Team - 9078 0:1

24e minuut.
Domecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anusiak de bal. Anusiak speelt de bal door. Mann is nu in balbezit. Mann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Samek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Polański de bal. Polański passt de bal zonder na te denken. Targosz is nu in balbezit. Targosz schiet op doel. Podmagorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speedway Team 52%, 9078 48%.
Speedway Team - 9078 0:1

49e minuut.
Domecki controleert de bal met de borst. Polański rent richting de bal. Polański passt de bal in één keer door. Targosz rent richting de bal. Targosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kiełbowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anusiak met de inworp. Figurski geeft een lange en hoge pass. Chojna kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Belczyk geeft een hoge lob. Gawlicki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polański. Gawlicki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gawlicki kan niet meer verder spelen. Dembek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Anusiak onderschept slim de pass. Anusiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski haalt uit met een fantastische trap. Pożegowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawicz is nu in balbezit. Targosz onderschept slim de pass. Polański is nu in balbezit. Polański haalt uit met een fantastische trap. Podmagorski bokst de bal weg.

81e minuut.
Godebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godebski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chojna met een snelle inworp. Figurski geeft een hoge lob. Paal!

85e minuut.
Roztoczek verovert de bal door een tackle van achteren. Dembek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembek passt de bal zonder na te denken. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna geeft een hoge lob. Pożegowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speedway Team 41%, 9078 59%.
Speedway Team - 9078 0:1