Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Żydów Piekarze
Normal Tactiek Dyra352
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 34.2
hopeloos Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Galuska heeft problemen om de bal te vangen. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga speelt de bal door. Warburton rent richting de bal. Warburton schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cesarz rent richting de bal. Cesarz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ortolan kopt de bal weg. Kuzera heeft problemen om de bal te vangen. Warburton bereikt de bal nog maar net als eerste. Warburton draait met de bal, schiet en ... Grzybowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Galuska onderschept slim de pass. Sacerdoti verovert de bal door een tackle van achteren. Zuluaga met een sublieme pass. Warburton rent richting de bal. Warburton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ortolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortolan probeert naar een medespeler te passen. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cesarz de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Żydów - Piekarze 0:1

23e minuut.
Zuluaga geeft de bal voor. Stemporowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Warburton is nu in balbezit. Warburton haalt uit met een fantastische trap. Grzybowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Żydów - Piekarze 0:2

26e minuut.
Daar is Ossian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzypczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossian verovert de bal door een tackle van achteren. Ossian geeft een hoge lob. Cesarz springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Ortolan is nu in balbezit. Ortolan probeert naar een medespeler te passen. Zuluaga rent richting de bal. Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Żydów - Piekarze 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Żydów 78%, Piekarze 22%.
WKS Żydów - Piekarze 0:3

55e minuut.
Thiên Mạnh rent richting de bal. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga passt de bal in één keer door. Warburton is nu in balbezit. Warburton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Warburton passt de bal in één keer door. Zuluaga probeert naar een medespeler te passen. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz haalt uit met een fantastische trap. Grzybowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Żydów - Piekarze 0:4

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sacerdoti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thiên Mạnh met een sublieme pass. Warburton bereikt de bal nog maar net als eerste. Warburton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duguid komt het veld opgelopen. Yotov komt het veld opgelopen. Ustaoğlu komt het veld opgelopen. Pérez Burrull komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kuzera rent richting de bal. Yotov onderschept slim de pass. Ustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustaoğlu schiet op doel. Grzybowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Malczuk de bal. Pérez Burrull verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Burrull geeft een hoge lob. Yotov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Duguid is nu in balbezit. Galuska begaat een overtreding. Duguid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duguid met een snel genomen vrije trap. Ustaoğlu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Żydów 70%, Piekarze 30%.
WKS Żydów - Piekarze 0:4