Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korona Kielce Speedway Team
352 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


33e minuut.
Domecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Urbacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anuszkiewicz is nu in balbezit. Anuszkiewicz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Kielce - Speedway Team 1:0

36e minuut.
Domecki met een snelle inworp. Niedbalski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muchomorek. Muchomorek krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Chojna met de inworp. Figurski rent richting de bal. Tyczka begaat een overtreding. Figurski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Figurski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Korona Kielce - Speedway Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona Kielce 47%, Speedway Team 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Korona Kielce - Speedway Team 1:1

50e minuut.
Podmagorski trapt de bal weg. Chojna is nu in balbezit. Chojna passt de bal met de wreef. Mann rent richting de bal. Mann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Kielce - Speedway Team 1:2

73e minuut.
Muchomorek kopt de bal weg. Domecki rent richting de bal. Niedbalski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Niedbalski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Niedbalski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Łaszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Gawlicki is nu in balbezit. Gawlicki passt de bal zonder na te denken. Figurski is nu in balbezit. Figurski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Kielce - Speedway Team 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona Kielce 56%, Speedway Team 44%.
Korona Kielce - Speedway Team 1:3