Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTS Żabcie Torpedo Irki
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
40 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Sankiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez onderschept slim de pass. Yáñez probeert de bal met de borst te controleren. Yáñez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pappada is nu in balbezit. Pappada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Torpedo Irki 1:0

4e minuut.
Skonieczny verovert de bal door een tackle van achteren. Skonieczny speelt de bal door. Dandolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerywacz rent richting de bal. Przerywacz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milion bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Spellacy speelt de bal door. Medalik is nu in balbezit. Leniec rent richting de bal. Yáñez onderschept slim de pass. Yáñez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sankiewicz is nu in balbezit. Tokarzewski rent richting de bal. Tokarzewski probeert naar een medespeler te passen. Pappada rent richting de bal. Pappada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Banu geeft een lange en hoge pass. Spellacy met een sublieme pass. Pappada is nu in balbezit. Yáñez rent richting de bal. Yáñez haalt uit met een fantastische trap. Dziwisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Torpedo Irki 2:0

19e minuut.
Yáñez is nu in balbezit. Yáñez passt de bal in één keer door. Pappada rent richting de bal. Klungelig pakt Pappada de bal. Pappada haalt uit met een fantastische trap. Dziwisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yáñez rent richting de bal. Yáñez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

21e minuut.
Paciaciak kopt de bal weg. Banu controleert de bal met de borst. Banu probeert naar een medespeler te passen. Pappada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappada draait met de bal, schiet en ... Dziwisz bokst de bal weg. Yáñez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Torpedo Irki 3:0

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dziwisz niet meer kan verder spelen. Karamon komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Spellacy rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kasica ... Strafschop! Spellacy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Yáñez neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Torpedo Irki 4:0

26e minuut.
Pappada draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Czerembor de bal. Pappada is nu in balbezit. Pappada haalt uit met een fantastische trap. Karamon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Torpedo Irki 5:0

43e minuut.
Karamon trapt de bal weg. Jeleń kopt de bal weg. Pappada heeft problemen om de bal te vangen. Yáñez rent richting de bal. Yáñez draait met de bal, schiet en ... Karamon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Yáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez met een sublieme pass. Daar is Pappada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pappada haalt uit met een fantastische trap. Karamon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Torpedo Irki 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTS Żabcie 27%, Torpedo Irki 73%.
KTS Żabcie - Torpedo Irki 6:0

51e minuut.
Doeltrap. Sandecki komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Sankiewicz passt de bal in één keer door. Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu passt de bal zonder na te denken. Yáñez rent richting de bal. Yáñez geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mazolinha komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Harasani passt de bal in één keer door. Yáñez is nu in balbezit. Mazolinha rent richting de bal. Mazolinha schiet op doel. Karamon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Torpedo Irki 7:0

58e minuut.
Skonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez geeft de bal voor. Mazolinha is nu in balbezit. Mazolinha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Sankiewicz met een snelle inworp. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez geeft een hoge lob. Spellacy is nu in balbezit. Spellacy haalt uit met een fantastische trap. Karamon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Mazolinha verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Torpedo Irki 8:0

64e minuut.
Medalik speelt de bal door. Sankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sankiewicz speelt de bal door. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Torpedo Irki 9:0

68e minuut.
Medalik passt de bal in één keer door. Spellacy is nu in balbezit. Spellacy geeft een hoge lob. Mazolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolinha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Torpedo Irki 10:0

72e minuut.
Medalik verovert de bal door een tackle van achteren. Medalik geeft een hoge lob. Mazolinha kopt de bal weg. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Torpedo Irki 11:0

74e minuut.
Kasica probeert de bal met de borst te controleren. Mazolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolinha passt de bal in één keer door. Yáñez rent richting de bal. Yáñez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Kopaczka komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Leniec de bal. Medalik is nu in balbezit. Medalik speelt de bal door. Yáñez rent richting de bal. Yáñez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Yáñez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Czerembor de bal onder controle te krijgen. Mazolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Torpedo Irki 12:0

88e minuut.
Doeltrap. Karamon trapt de bal weg. Kasica kopt de bal weg. Yáñez probeert de bal met de borst te controleren. Yáñez draait met de bal, schiet en ... Karamon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Medalik kopt de bal weg. Daar is Kopernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazolinha rent richting de bal. Mazolinha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mazolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS Żabcie - Torpedo Irki 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTS Żabcie 26%, Torpedo Irki 74%.
KTS Żabcie - Torpedo Irki 13:0