Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górskie Dryblasy FC Kursko 2010
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Wlazłowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Koblak de bal. Topcia rent richting de bal. Topcia geeft een lange en hoge pass. Koblak probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Jesiotr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski passt de bal met de wreef. Topcia heeft problemen om de bal te vangen. Topcia haalt uit met een fantastische trap. Sibik probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kopeć met een sublieme pass. Maleszewski rent richting de bal. Topcia onderschept slim de pass. Majak rent richting de bal. Majak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Topcia rent richting de bal. Topcia passt de bal zonder na te denken. Zołda is nu in balbezit. Majak verovert de bal door een tackle van achteren. Majak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Topcia rent richting de bal. Topcia schiet op doel. Zołda verovert de bal door een tackle van achteren. Kopeć rent richting de bal. Kopeć geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Jesiotr trapt de bal weg. Halikowski kopt de bal weg. Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Warnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Dryblasy - FC Kursko 2010 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górskie Dryblasy 64%, FC Kursko 2010 36%.
Górskie Dryblasy - FC Kursko 2010 1:0

56e minuut.
Koblak geeft een lange en hoge pass. Sczepiński rent richting de bal. Sczepiński probeert naar een medespeler te passen. Majak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majak draait met de bal, schiet en ... Jesiotr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górskie Dryblasy 46%, FC Kursko 2010 54%.
Górskie Dryblasy - FC Kursko 2010 1:0