Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0062
  • Stadion: minec1 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1954
minec1 Torpedo Irki
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Grzyb rent richting de bal. Leniec rent richting de bal. Grzyb maakt een afschuwelijke overtreding. Grzyb krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kopernik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pełszyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszela bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszela geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Łudzik is nu in balbezit. Koszela verovert de bal door een tackle van achteren. Koszela probeert naar een medespeler te passen. Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Karaluch trapt de bal weg. Koszela rent richting de bal. Koszela passt de bal met de wreef. Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
minec1 - Torpedo Irki 1:0

32e minuut.
Kasica met een sublieme pass. Koszela rent richting de bal. Koszela speelt de bal door. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
minec1 - Torpedo Irki 2:0

34e minuut.
Przerywacz probeert naar een medespeler te passen. Jeleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb is nu in balbezit. Skonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczny schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
minec1 - Torpedo Irki 2:1

35e minuut.
Pełszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszela is nu in balbezit. Koszela speelt de bal door. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: minec1 35%, Torpedo Irki 65%.
minec1 - Torpedo Irki 2:1

49e minuut.
Pełszyk is nu in balbezit. Pełszyk geeft een lange en hoge pass. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak draait met de bal, schiet en ... Dziwisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
minec1 - Torpedo Irki 3:1

62e minuut.
Topolus bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciaciak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Topolus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Topolus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Czerembor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak draait met de bal, schiet en ... Dziwisz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
minec1 - Torpedo Irki 4:1

68e minuut.
Jonatowski is nu in balbezit. Jonatowski geeft een lange en hoge pass. Skonieczny is nu in balbezit. Skonieczny haalt uit met een fantastische trap. Karaluch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
minec1 - Torpedo Irki 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: minec1 40%, Torpedo Irki 60%.
minec1 - Torpedo Irki 4:2