Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czerwoni Bieruty Klub Sportowy Łódź
442 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 24.2
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Weśniuk de bal onder controle te krijgen. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maternia zijn tegenspeler op de grond. Maternia krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Turczyn heeft problemen om de bal te vangen. Dzikuński rent richting de bal. Głodowski rent richting de bal. Turczyn is nu in balbezit. Turczyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwoni Bieruty - Klub Sportowy Łódź 0:1

11e minuut.
Duda geeft een lange en hoge pass. Szmatuła heeft problemen om de bal te vangen. Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski schiet op doel. Rutkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Szmatuła met een sublieme pass. Flaszka met een sublieme pass. Dzikuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyn verovert de bal door een tackle van achteren. Turczyn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwoni Bieruty - Klub Sportowy Łódź 0:2

41e minuut.
Szmatuła geeft een lange en hoge pass. Łyżwiński rent richting de bal. Łyżwiński probeert naar een medespeler te passen. Turczyn rent richting de bal. Turczyn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerwoni Bieruty 48%, Klub Sportowy Łódź 52%.
Czerwoni Bieruty - Klub Sportowy Łódź 0:2

53e minuut.
Galica met een sublieme pass. Duda rent richting de bal. Łyżwiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łyżwiński krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Złotnik is nu in balbezit. Korycki onderschept slim de pass. Korycki speelt de bal door. Gorawski is nu in balbezit. Gorawski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerwoni Bieruty 55%, Klub Sportowy Łódź 45%.
Czerwoni Bieruty - Klub Sportowy Łódź 0:2