Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Wojkowice Posadzone Lisy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Retlewski passt de bal in één keer door. Słonimski probeert naar een medespeler te passen. Żurkiewicz is nu in balbezit. Retlewski rent richting de bal. Retlewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Babinowski speelt de bal door. Zarzycki heeft problemen om de bal te vangen. Żółkowski begaat een overtreding. Żółkowski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Żurkiewicz geeft de bal voor. Półchłopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Retlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Retlewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Warszycki de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mełgieś trapt de bal weg van het doel. Babinowski kopt de bal weg. Kędziora probeert de bal met de borst te controleren. Kędziora draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Wojkowice 56%, Posadzone Lisy 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Wojkowice - Posadzone Lisy 0:0

53e minuut.
Żurkiewicz geeft een lange en hoge pass. Babinowski is nu in balbezit. Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retlewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wojkowice - Posadzone Lisy 0:1

56e minuut.
Krzesiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzesiński geeft een hoge lob. Walczak heeft problemen om de bal te vangen. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Wojkowice - Posadzone Lisy 1:1

70e minuut.
Słonimski kan de bal niet met de borst controleren. Żółkowski is nu in balbezit. Met opzet legt Słonimski zijn tegenspeler op de grond. Słonimski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Wojkowice 52%, Posadzone Lisy 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Wojkowice - Posadzone Lisy 1:1