Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szmaciaki Jastrzębie ZiomSquad
442moja2 Tactiek 3.0
61% Balbezit 39%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 42.5
good Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen weak


1e minuut.
Serrano geeft de bal voor. Maruca is nu in balbezit. Maruca geeft de bal voor. Serrano maakt een snoekduik en kopt de bal. Machado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - ZiomSquad 1:0

8e minuut.
Serrano passt de bal zonder na te denken. Oryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszczak geeft de bal voor. Maruca rent richting de bal. Maruca geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cabezas speelt de bal door. Łazarewicz rent richting de bal. Łazarewicz speelt de bal door. Mullan rent richting de bal. Mullan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szmaciaki Jastrzębie - ZiomSquad 1:1

13e minuut.
Żygus geeft een lange en hoge pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas met een sublieme pass. Mullan is nu in balbezit. Mullan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - ZiomSquad 1:2

14e minuut.
Plešnica met een sublieme pass. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Mullan verovert de bal door een tackle van achteren. Mullan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Taniukiewicz kopt de bal weg. Mullan heeft problemen om de bal te vangen. MacEachan rent richting de bal. Mullan onderschept slim de pass. Mullan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Łazarewicz passt de bal in één keer door. Taniukiewicz is nu in balbezit. Taniukiewicz passt de bal zonder na te denken. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sá Pato geeft de bal voor. Plešnica kopt de bal weg. Maruca rent richting de bal. Maruca geeft een lange en hoge pass. Serrano springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sá Pato probeert naar een medespeler te passen. Oryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszczak geeft een lange en hoge pass. Cabezas controleert de bal met de borst. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ayala met een harde bal richting middenveld. Jakosz kopt de bal weg. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. Ayala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski passt de bal met de wreef. Maruca speelt de bal door. Plešnica rent richting de bal. Plešnica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Gombrowicz probeert de bal aan de voet te houden. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski passt de bal zonder na te denken. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano schiet op doel. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plešnica is nu in balbezit. Plešnica haalt uit met een fantastische trap. Machado probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Maruca geeft een hoge lob. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Buczkowski met een sublieme pass. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. Machado bokst de bal weg.

43e minuut.
Grylewski met de inworp. Taniukiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Taniukiewicz geeft een hoge lob. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - ZiomSquad 1:3

45e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Buczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Buczkowski speelt de bal door. Oryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszczak geeft een hoge lob. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmaciaki Jastrzębie 49%, ZiomSquad 51%.
Szmaciaki Jastrzębie - ZiomSquad 1:3

49e minuut.
Zlatkov speelt de bal door. Maruca rent richting de bal. Maruca geeft een hoge lob. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski haalt uit met een fantastische trap. Machado bokst de bal weg.

54e minuut.
MacEachan is nu in balbezit. Łazarewicz onderschept slim de pass. Taniukiewicz speelt de bal door. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Oryszczak met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grylewski met de inworp. Taniukiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Taniukiewicz speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cabezas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - ZiomSquad 1:4

85e minuut.
Ługowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan is nu in balbezit. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. Ayala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - ZiomSquad 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmaciaki Jastrzębie 43%, ZiomSquad 57%.
Szmaciaki Jastrzębie - ZiomSquad 1:5