Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miłe Rekiny Arsenal Wojkowice
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


11e minuut.
Wojnecki geeft een hoge lob. Inworp. Manys met een snelle inworp. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba geeft een lange en hoge pass. Marczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak begaat een overtreding. Gruba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kochanowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lama rent richting de bal. Lama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Przyszlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gowik rent richting de bal. Przyszlak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Przyszlak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzesiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzesiński probeert naar een medespeler te passen. Leśnik is nu in balbezit. Leśnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wojnecki rent richting de bal. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wojnecki. Lama raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Żółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik is nu in balbezit. Żółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Żółkowski de bal onder controle te krijgen. Gowik is nu in balbezit. Gowik passt de bal zonder na te denken. Lama rent richting de bal. Lama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gowik verovert de bal door een tackle van achteren. Gowik speelt de bal door. Gruba rent richting de bal. Lama heeft problemen om de bal te vangen. Lama schiet op doel. Marczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miłe Rekiny 62%, Arsenal Wojkowice 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miłe Rekiny - Arsenal Wojkowice 0:0

49e minuut.
Sadzawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzesiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzesiński met een sublieme pass. Leśnik rent richting de bal. Leśnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Krzesiński kopt de bal weg. Gruba speelt de bal door. Gowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowik geeft de bal voor. Żółkowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Babinowski controleert de bal met de borst. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba probeert naar een medespeler te passen. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miłe Rekiny - Arsenal Wojkowice 1:0

86e minuut.
Maliszewski probeert naar een medespeler te passen. Lama is nu in balbezit. Wojnecki rent richting de bal. Lama onderschept slim de pass. Lama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miłe Rekiny 58%, Arsenal Wojkowice 42%.
Miłe Rekiny - Arsenal Wojkowice 1:0