Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miłe Szable Posadzone Lisy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Mełgieś geeft een hoge lob. Inworp. Galuska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kupcik rent richting de bal. Kupcik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Żurkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Główka is nu in balbezit. Żurkiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Żurkiewicz krijgt een gele kaart.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miszewski trapt de bal weg. Kupcik speelt de bal door. Osiatyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiatyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Retlewski speelt de bal door. Sałek rent richting de bal. Sałek speelt de bal door. Tybora rent richting de bal. Tybora schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miłe Szable - Posadzone Lisy 0:1

35e minuut.
Pisula onderschept slim de pass. Pisula speelt de bal door. Osiatyński is nu in balbezit. Osiatyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mełgieś de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miłe Szable - Posadzone Lisy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miłe Szable 38%, Posadzone Lisy 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miłe Szable - Posadzone Lisy 1:1

61e minuut.
Papierz rent richting de bal. Papierz geeft een hoge lob. Mełgieś is nu in balbezit. Osiatyński onderschept slim de pass. Osiatyński draait met de bal, schiet en ... Roztoczański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Galuska probeert naar een medespeler te passen. Główka rent richting de bal. Osiatyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka is nu in balbezit. Główka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mełgieś trapt de bal weg. Papierz kopt de bal weg. Machnicki probeert de bal met de borst te controleren. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miłe Szable 56%, Posadzone Lisy 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miłe Szable - Posadzone Lisy 1:1