Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mafia Klub Sportowy Łódź
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 24.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


27e minuut.
Niemczycki kopt de bal weg. Inworp. Fyda met de inworp. Łyżwiński kan de bal niet met de borst controleren. Łyżwiński geeft de bal voor. Wielki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Głodowski is nu in balbezit. Turczyn rent richting de bal. Głodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyn rent richting de bal. Turczyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Echaust rent richting de bal. Daar is Fyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaust is nu in balbezit. Rudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudzki schiet op doel. Rutkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Flaszka passt de bal met de wreef. Daar is Głodowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głodowski speelt de bal door. Turczyn heeft problemen om de bal te vangen. Turczyn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mafia 49%, Klub Sportowy Łódź 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Mafia - Klub Sportowy Łódź 0:0

62e minuut.
Echaust geeft een lange en hoge pass. Tyburski is nu in balbezit. Cimuszek onderschept slim de pass. Cimuszek draait met de bal, schiet en ... Rutkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Echaust rent richting de bal. Echaust passt de bal met de wreef. Cimuszek rent richting de bal. Cimuszek schiet op doel. Rutkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mafia - Klub Sportowy Łódź 1:0

68e minuut.
Flaszka probeert naar een medespeler te passen. Echaust bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust met een sublieme pass. Cimuszek rent richting de bal. Cimuszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mafia 57%, Klub Sportowy Łódź 43%.
KS Mafia - Klub Sportowy Łódź 1:0