Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Posadzone Lisy Miłe Rekiny
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Tybora is nu in balbezit. Tybora passt de bal zonder na te denken. Kochanowski rent richting de bal. Sałek rent richting de bal. Sałek haalt uit met een fantastische trap. Kompała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Policht rent richting de bal. Policht met een sublieme pass. Gruba probeert naar een medespeler te passen. Lama rent richting de bal. Lama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Lisy - Miłe Rekiny 0:1

9e minuut.
Manys probeert naar een medespeler te passen. Pliszka rent richting de bal. Retlewski begaat een overtreding. Retlewski krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Zarzycki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gruba heeft problemen om de bal te vangen. Gruba geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zarzycki speelt de bal door. Tybora rent richting de bal. Gowik onderschept slim de pass. Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retlewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Żurkiewicz speelt de bal door. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Policht raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Pliszka is nu in balbezit. Żurkiewicz begaat een overtreding. Pliszka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pliszka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lama maakt een snoekduik en kopt de bal. Roztoczański probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Mełgieś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Lisy - Miłe Rekiny 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posadzone Lisy 65%, Miłe Rekiny 35%.
Posadzone Lisy - Miłe Rekiny 0:2

47e minuut.
Skrocki probeert naar een medespeler te passen. Maliszewski met een sublieme pass. Gruba probeert naar een medespeler te passen. Lama is nu in balbezit. Lama schiet op doel. Paal!

50e minuut.
Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama haalt uit met een fantastische trap. Mełgieś probeert de bal aan de voet te houden. Policht is nu in balbezit. Policht schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kochanowski kopt de bal weg. Inworp. Groń met een snelle inworp. Sałek is nu in balbezit. Sałek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Retlewski probeert naar een medespeler te passen. Gruba is nu in balbezit. Gruba passt de bal in één keer door. Lama rent richting de bal. Lama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posadzone Lisy 61%, Miłe Rekiny 39%.
Posadzone Lisy - Miłe Rekiny 0:2