Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0063
  • Stadion: KS Mafia Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3100
KS Mafia ZiomSquad
Normal Tactiek 3.0
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 44.7
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas met een sublieme pass. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. Wielki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mafia - ZiomSquad 0:1

7e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Wielki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mafia - ZiomSquad 0:2

9e minuut.
Grylewski heeft problemen om de bal te vangen. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola geeft de bal voor. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola draait met de bal, schiet en ... Wielki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cabezas rent richting de bal. De bal raakt de paal. Cabezas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mafia - ZiomSquad 0:3

12e minuut.
Echaust probeert de bal aan de voet te houden. Cabezas rent richting de bal. Ruokola rent richting de bal. Ruokola draait met de bal, schiet en ... Paal! Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Ruokola rent richting de bal. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola onderschept slim de pass. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. Wielki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mafia - ZiomSquad 0:4

17e minuut.
Wielki trapt de bal weg. Taniukiewicz kopt de bal weg. Ruokola is nu in balbezit. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Żygus geeft een lange en hoge pass. Bylok is nu in balbezit. Bylok speelt de bal door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mafia - ZiomSquad 0:5

21e minuut.
Taniukiewicz probeert naar een medespeler te passen. Cabezas rent richting de bal. Grabiec rent richting de bal. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mafia - ZiomSquad 0:6

24e minuut.
Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola geeft een lange en hoge pass. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grabiec de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mafia - ZiomSquad 0:7

31e minuut.
Grylewski probeert naar een medespeler te passen. Cabezas rent richting de bal. Cabezas met een sublieme pass. Ruokola rent richting de bal. Ruokola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Echaust is nu in balbezit. Gombrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gombrowicz passt de bal zonder na te denken. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mafia - ZiomSquad 0:8

35e minuut.
Taniukiewicz onderschept slim de pass. Taniukiewicz passt de bal met de wreef. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola schiet op doel. Grabiec probeert de bal aan de voet te houden. Wielki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Niemczycki speelt de bal door. Inworp. Gombrowicz met de inworp. Taniukiewicz geeft een hoge lob. Ruokola krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gombrowicz probeert naar een medespeler te passen. Taniukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniukiewicz passt de bal in één keer door. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Echaust is nu in balbezit. Łazarewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Echaust. Echaust krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Łazarewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Łazarewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cabezas kopt de bal weg. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola draait met de bal, schiet en ... Wielki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mafia - ZiomSquad 0:9

41e minuut.
Rudzki met een sublieme pass. Cimuszek heeft problemen om de bal te vangen. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mafia - ZiomSquad 0:10

42e minuut.
Daar is Cimuszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimuszek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cimuszek krijgt een gele kaart. Ruokola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taniukiewicz met een snel genomen vrije trap. Ruokola maakt een snoekduik en kopt de bal. Wielki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mafia 74%, ZiomSquad 26%.
KS Mafia - ZiomSquad 0:10

49e minuut.
Grabiec geeft een hoge lob. Inworp. Gombrowicz met de inworp. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Wielki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Taniukiewicz geeft een hoge lob. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabiec rent richting de bal. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grylewski is nu in balbezit. Grylewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Kurański de bal. Taniukiewicz speelt de bal door. Cabezas met een sublieme pass. Ruokola rent richting de bal. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wielki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mafia - ZiomSquad 0:11

56e minuut.
Niemczycki is nu in balbezit. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas met een sublieme pass. Ruokola controleert de bal met de borst. Ruokola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mafia - ZiomSquad 0:12

66e minuut.
Gombrowicz passt de bal in één keer door. Łazarewicz rent richting de bal. Łazarewicz geeft de bal voor. Daar is Ruokola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruokola schiet op doel. Wielki bokst de bal weg.

72e minuut.
Echaust speelt de bal door. Kurański is nu in balbezit. Żygus begaat een overtreding. Żygus krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Taniukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniukiewicz passt de bal in één keer door. Ruokola heeft problemen om de bal te vangen. Ruokola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mafia - ZiomSquad 0:13

74e minuut.
Echaust is nu in balbezit. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas geeft de bal voor. Ruokola heeft problemen om de bal te vangen. Ruokola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Grylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grylewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wielki trapt de bal weg. Gombrowicz kopt de bal weg. Ruokola rent richting de bal. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel. Wielki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Taniukiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz geeft een lange en hoge pass. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gombrowicz probeert naar een medespeler te passen. Grylewski is nu in balbezit. Grylewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ruokola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruokola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Daar is Echaust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz geeft een lange en hoge pass. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mafia - ZiomSquad 0:14

85e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. Cabezas passt de bal in één keer door. Gołaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola onderschept slim de pass. Ruokola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Taniukiewicz geeft een hoge lob. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola geeft de bal voor. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mafia - ZiomSquad 0:15

90e minuut.
Daar is Gołaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taniukiewicz is nu in balbezit. Taniukiewicz passt de bal in één keer door. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mafia 79%, ZiomSquad 21%.
KS Mafia - ZiomSquad 0:15