Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szmaciaki Jastrzębie Posadzone Lisy
442moja2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 16.2
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Oryszczak met de inworp. Serrano rent richting de bal. Groń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serrano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buczkowski neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 1:0

8e minuut.
Daar is Oryszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oryszczak passt de bal zonder na te denken. Plešnica rent richting de bal. Plešnica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 2:0

10e minuut.
Serrano rent richting de bal. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski speelt de bal door. Plešnica rent richting de bal. Plešnica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 3:0

11e minuut.
Retlewski met een sublieme pass. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski passt de bal met de wreef. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 4:0

16e minuut.
Pitombo rent richting de bal. Pitombo passt de bal zonder na te denken. Tybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora draait met de bal, schiet en ... Ayala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 4:1

26e minuut.
Oryszczak is nu in balbezit. Oryszczak geeft een lange en hoge pass. Plešnica is nu in balbezit. Plešnica draait met de bal, schiet en ... Roztoczański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 5:1

29e minuut.
Oryszczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serrano is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Machnicki ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Machnicki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Serrano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Buczkowski neemt zijn aanloop. Roztoczański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 6:1

30e minuut.
Serrano onderschept slim de pass. Serrano passt de bal in één keer door. Plešnica is nu in balbezit. Plešnica haalt uit met een fantastische trap. Roztoczański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 7:1

33e minuut.
Maruca met een sublieme pass. Zarzycki heeft problemen om de bal te vangen. Maruca is nu in balbezit. Maruca speelt de bal door. Serrano rent richting de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Żurkiewicz geeft de bal voor. Inworp. Oryszczak met de inworp. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Serrano onderschept slim de pass. Buczkowski rent richting de bal. Buczkowski passt de bal met de wreef. Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Plešnica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Roztoczański met een harde bal richting middenveld. Sałek heeft problemen om de bal te vangen. Żurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano onderschept slim de pass. Serrano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Groń geeft de bal voor. Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski speelt de bal door. Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Plešnica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski passt de bal zonder na te denken. Zarzycki rent richting de bal. Plešnica verovert de bal door een tackle van achteren. Plešnica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmaciaki Jastrzębie 19%, Posadzone Lisy 81%.
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 7:1

46e minuut.
Oryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszczak geeft de bal voor. Buczkowski springt en kopt de bal. Plešnica heeft problemen om de bal te vangen. Plešnica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 8:1

51e minuut.
Roztoczański probeert naar een medespeler te passen. Żurkiewicz kopt de bal weg. Ługowicz met een sublieme pass. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 9:1

57e minuut.
Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żurkiewicz met een sublieme pass. Buczkowski probeert naar een medespeler te passen. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 10:1

58e minuut.
Żurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano onderschept slim de pass. Buczkowski met een sublieme pass. Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Plešnica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Słonimski rent richting de bal. Buczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Buczkowski met een sublieme pass. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 11:1

62e minuut.
Maruca kan de bal niet met de borst controleren. Plešnica speelt de bal door. Klungelig pakt Serrano de bal. Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Plešnica draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 12:1

68e minuut.
MacEachan is nu in balbezit. MacEachan geeft een hoge lob. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ... Roztoczański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Mełgieś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarzycki is nu in balbezit. Buczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Plešnica rent richting de bal. Plešnica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 13:1

79e minuut.
Oryszczak met een sublieme pass. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Groń is nu in balbezit. Serrano onderschept slim de pass. Serrano schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 14:1

79e minuut.
Retlewski probeert naar een medespeler te passen. Tybora heeft problemen om de bal te vangen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Roztoczański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mełgieś heeft problemen om de bal te vangen. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 15:1

83e minuut.
Oryszczak heeft problemen om de bal te vangen. Oryszczak geeft een hoge lob. Daar is Mełgieś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Plešnica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Buczkowski onderschept slim de pass. Buczkowski speelt de bal door. Oryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszczak haalt uit met een fantastische trap. Roztoczański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Maruca is nu in balbezit. Maruca geeft de bal voor. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ... Roztoczański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 16:1

87e minuut.
Serrano onderschept slim de pass. Żurkiewicz rent richting de bal. Żurkiewicz met een sublieme pass. Plešnica is nu in balbezit. Plešnica haalt uit met een fantastische trap. Roztoczański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmaciaki Jastrzębie 16%, Posadzone Lisy 84%.
Szmaciaki Jastrzębie - Posadzone Lisy 16:1