Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Wierzbica Szczecinskie Cietrzewie
Special Tactiek T4
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.2 gemiddelde waardering 43.5
adequate Schieten good
average Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Paz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łoszkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Băcilă rent richting de bal. Băcilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rákosi passt de bal met de wreef. Daar is Menescardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menescardi speelt de bal door. Anthonsen rent richting de bal. Anthonsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rákosi kopt de bal weg. Kubiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthonsen onderschept slim de pass. Gavin rent richting de bal. Gavin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bugno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anthonsen rent richting de bal. Anthonsen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Szczecinskie Cietrzewie 0:1

25e minuut.
Kubiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavin verovert de bal door een tackle van achteren. Gavin passt de bal in één keer door. Anthonsen rent richting de bal. Anthonsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Szczecinskie Cietrzewie 0:2

29e minuut.
Tserunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tserunyan geeft een hoge lob. Oliversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson draait met de bal, schiet en ... Lindner probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Caraccioli de bal. Caraccioli met een sublieme pass. Anthonsen rent richting de bal. Anthonsen schiet op doel. Bugno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Szczecinskie Cietrzewie 0:3

43e minuut.
Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Panke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogóż is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rogóż zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gavin rent richting de bal. Gavin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Szczecinskie Cietrzewie 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wierzbica 57%, Szczecinskie Cietrzewie 43%.
Fc Wierzbica - Szczecinskie Cietrzewie 0:4

52e minuut.
Menescardi passt de bal met de wreef. Rákosi rent richting de bal. Rákosi passt de bal in één keer door. Anthonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthonsen draait met de bal, schiet en ... Bugno bokst de bal weg.

57e minuut.
Anthonsen verovert de bal door een tackle van achteren. Anthonsen passt de bal zonder na te denken. Gavin is nu in balbezit. Gavin draait met de bal, schiet en ... Bugno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wierzbica - Szczecinskie Cietrzewie 0:5

64e minuut.
Oliversson is nu in balbezit. Łoszkowski is nu in balbezit. Panke bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Furlan rent richting de bal. Rákosi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tserunyan. Tserunyan krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Schavemaker met de inworp. Tserunyan is nu in balbezit. Tserunyan probeert naar een medespeler te passen. Oliversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Panke geeft een lange en hoge pass. Nothing kan de bal niet met de borst controleren. Oliversson rent richting de bal. Oliversson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Menescardi rent richting de bal. Schavemaker geeft een hoge lob. Kalina kopt de bal weg. Caraccioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraccioli geeft een hoge lob. Bugno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wierzbica 62%, Szczecinskie Cietrzewie 38%.
Fc Wierzbica - Szczecinskie Cietrzewie 0:5