Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aluminion Dzierzgówek Sparta Złotów
W.I.N 3 Tactiek wingspro
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 28.3
formidabel Schieten zwak
goed Passen matig
goed Verdedigen slecht


11e minuut.
Vega is nu in balbezit. Vega geeft de bal voor. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Sparta Złotów 1:0

17e minuut.
Jaross bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaross geeft een hoge lob. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Sparta Złotów 2:0

19e minuut.
Vymastil geeft de bal voor. Daar is Kovtun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voggenberger rent richting de bal. Dadej rent richting de bal. Dadej draait met de bal, schiet en ... Popielski bokst de bal weg. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Sparta Złotów 3:0

21e minuut.
Zenklussen kopt de bal weg. Daar is Jaross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaross met een sublieme pass. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Kovtun rent richting de bal. Okoniewski onderschept slim de pass. Okoniewski geeft een lange en hoge pass. Dadej is nu in balbezit. Dadej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Zenklussen de bal. Zenklussen geeft een lange en hoge pass. Micaletto rent richting de bal. Voggenberger onderschept slim de pass. Voggenberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Utracki onderschept slim de pass. Klungelig pakt Micaletto de bal. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Popielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Sparta Złotów 4:0

36e minuut.
Vega probeert de bal met de borst te controleren. Vega probeert naar een medespeler te passen. Dadej rent richting de bal. Dadej schiet op doel. Popielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Sparta Złotów 5:0

42e minuut.
Vegas kan de bal niet met de borst controleren. Vega rent richting de bal. Vega speelt de bal door. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 29%, Sparta Złotów 71%.
Aluminion Dzierzgówek - Sparta Złotów 5:0

50e minuut.
Micaletto geeft een hoge lob. Dadej kopt de bal weg. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Popielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Sparta Złotów 6:0

56e minuut.
Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Utracki de bal onder controle te krijgen. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger schiet op doel. Popielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Wersaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wersaczewski geeft de bal voor. Micaletto heeft problemen om de bal te vangen. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Sparta Złotów 7:0

63e minuut.
Berio speelt de bal door. Deák speelt de bal door. Daar is Bakmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadej onderschept slim de pass. Dadej haalt uit met een fantastische trap. Popielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Jaross rent richting de bal. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Utracki ... Strafschop! Utracki krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Vegas geeft een lange en hoge pass. Zenklussen geeft een lange en hoge pass. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Okoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Utracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Utracki passt de bal zonder na te denken. Berio rent richting de bal. Berio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Jaross passt de bal zonder na te denken. Okoniewski probeert naar een medespeler te passen. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. Popielski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Sparta Złotów 8:0

81e minuut.
Zenklussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenklussen geeft een hoge lob. Vega kopt de bal weg. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Popielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski onderschept slim de pass. Wersaczewski probeert naar een medespeler te passen. Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 25%, Sparta Złotów 75%.
Aluminion Dzierzgówek - Sparta Złotów 8:0