Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Tabby Hardcorowe Vitaminki
4-1-2-3 Tactiek Sweep
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 36.8
adequate Schieten adequate
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Bita passt de bal zonder na te denken. Matallana rent richting de bal. Matallana probeert naar een medespeler te passen. Weishaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Weishaar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Matallana verovert de bal door een tackle van achteren. Matallana geeft de bal voor. Trosiński heeft problemen om de bal te vangen. Weishaar is nu in balbezit. Weishaar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andonyan rent richting de bal. Andonyan schiet op doel. Gordon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Tabby - Hardcorowe Vitaminki 1:0

11e minuut.
Querzola passt de bal zonder na te denken. Matallana bereikt de bal nog maar net als eerste. Matallana met een sublieme pass. Andonyan rent richting de bal. Andonyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gordon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Szczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Golanko met de inworp. Herbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Matallana met een snelle inworp. Daar is Incorvaia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Matallana probeert naar een medespeler te passen. Andonyan rent richting de bal. Andonyan passt de bal in één keer door. Weishaar rent richting de bal. Weishaar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Trosiński geeft een hoge lob. Inworp. Pakuła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Parolaro speelt de bal door. Pakuła kopt de bal weg. Klungelig pakt Querzola de bal. Andonyan is nu in balbezit. Andonyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bita rent richting de bal. Andonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Incorvaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan rent richting de bal. Andonyan schiet op doel. Gordon bokst de bal weg.

38e minuut.
Pakuła met een sublieme pass. Trosiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weishaar is nu in balbezit. Weishaar schiet op doel. Andonyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Trippodi geeft de bal voor. Kiermasz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fedak. Fedak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Tabby 35%, Hardcorowe Vitaminki 65%.
Golden Tabby - Hardcorowe Vitaminki 1:0

69e minuut.
Weishaar met een sublieme pass. Andonyan rent richting de bal. Andonyan met een sublieme pass. Incorvaia is nu in balbezit. Incorvaia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Fedak onderschept slim de pass. Fedak met een sublieme pass. Incorvaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Incorvaia haalt uit met een fantastische trap. Querzola probeert de bal aan de voet te houden. Gordon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Trippodi rent richting de bal. Incorvaia verovert de bal door een tackle van achteren. Incorvaia passt de bal in één keer door. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan haalt uit met een fantastische trap. Gordon bokst de bal weg. Weishaar is nu in balbezit. Weishaar schiet op doel. Gordon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Tabby - Hardcorowe Vitaminki 2:0

80e minuut.
Trippodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippodi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Figueiredo de bal. Herbski rent richting de bal. Herbski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Tabby 48%, Hardcorowe Vitaminki 52%.
Golden Tabby - Hardcorowe Vitaminki 2:0