Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rossoneri FC Siwy Bajerant
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


8e minuut.
Wons schiet op doel. Fonfara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pączko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Smoktunowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Jarzembowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Klimczak de bal onder controle te krijgen. Niedźwiedzki is nu in balbezit. Niedźwiedzki met een sublieme pass. Boczek is nu in balbezit. Boczek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Brozowski geeft de bal voor. Kwaczała kopt de bal weg. Daar is Kohut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Jędrzejewski met een sublieme pass. Klimczak is nu in balbezit. Klimczak passt de bal zonder na te denken. Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossoneri FC - Siwy Bajerant 0:1

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skakanka met een snelle inworp. Kwaczała probeert naar een medespeler te passen. Chwalibogowski rent richting de bal. Chwalibogowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doeltrap. Gardynik met een harde bal richting middenveld. Kwaczała kopt de bal weg. Juszkiewicz is nu in balbezit. Juszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Brozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossoneri FC - Siwy Bajerant 0:2

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brozowski trapt de bal weg van het doel. Klimczak kopt de bal weg. Juszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Juszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gardynik trapt de bal weg. Kwaczała kopt de bal weg. Kohut controleert de bal met de borst. Chwalibogowski is nu in balbezit. Chwalibogowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klimczak kopt de bal weg. Juszkiewicz is nu in balbezit. Kohut rent richting de bal. Juszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Juszkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kwaczała rent richting de bal. Turecki verovert de bal door een tackle van achteren. Turecki passt de bal met de wreef. Wons is nu in balbezit. Wons passt de bal met de wreef. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossoneri FC 55%, Siwy Bajerant 45%.
Rossoneri FC - Siwy Bajerant 0:2

53e minuut.
Bryjak kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oziewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedźwiedzki is nu in balbezit. Niedźwiedzki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tejchert met een sublieme pass. Mitręga speelt de bal door. Bryjak geeft de bal voor. Chwalibogowski rent richting de bal. Chwalibogowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Chwalibogowski kopt de bal weg. Smoktunowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jędrzejewski. Jędrzejewski krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kwaczała passt de bal zonder na te denken. Klimczak is nu in balbezit. Klimczak passt de bal in één keer door. Juszkiewicz is nu in balbezit. Juszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Juszkiewicz is nu in balbezit. Juszkiewicz passt de bal met de wreef. Gardynik met een sublieme pass. Chwalibogowski rent richting de bal. Chwalibogowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossoneri FC - Siwy Bajerant 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossoneri FC 49%, Siwy Bajerant 51%.
Rossoneri FC - Siwy Bajerant 0:3