Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hardcorowe Vitaminki Sparta Złotów
Sweep Tactiek wingspro
58% Balbezit 42%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 29.4
matig Schieten matig
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen slecht


25e minuut.
Kovtun is nu in balbezit. Kovtun met een sublieme pass. Deák rent richting de bal. Deák haalt uit met een fantastische trap. Gordon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bita met een sublieme pass. Kovtun rent richting de bal. Brylski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Brylski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Bakmaz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

37e minuut.
Kovtun is nu in balbezit. Kovtun met een sublieme pass. Berio bereikt de bal nog maar net als eerste. Berio haalt uit met een fantastische trap. Gordon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Bibisidis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuzynków komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcorowe Vitaminki 58%, Sparta Złotów 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hardcorowe Vitaminki - Sparta Złotów 0:0

55e minuut.
Kunášek is nu in balbezit. Bita verovert de bal door een tackle van achteren. Bita met een sublieme pass. Herbski is nu in balbezit. Herbski schiet op doel. Popielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Kunášek heeft problemen om de bal te vangen. Bita is nu in balbezit. Bita passt de bal zonder na te denken. Herbski is nu in balbezit. Herbski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vegas is nu in balbezit. Herbski verovert de bal door een tackle van achteren. Golanko is nu in balbezit. Herbski rent richting de bal. Herbski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Bita de bal onder controle te krijgen. Querzola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deák. Deák krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Kovtun is nu in balbezit. Querzola onderschept slim de pass. Querzola passt de bal in één keer door. Herbski rent richting de bal. Herbski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcorowe Vitaminki 39%, Sparta Złotów 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hardcorowe Vitaminki - Sparta Złotów 0:0