Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aluminion Dzierzgówek Hardcorowe Vitaminki
W.I.N 3 Tactiek Sweep
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 32.8
outstanding Schieten weak
solid Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Winkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadej rent richting de bal. Bita rent richting de bal. Dadej verovert de bal door een tackle van achteren. Dadej haalt uit met een fantastische trap. Gordon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zenklussen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piecha probeert naar een medespeler te passen. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega passt de bal zonder na te denken. Daar is Dadej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Zamieniecki onderschept slim de pass. Zamieniecki speelt de bal door. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej draait met de bal, schiet en ... Gordon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Hardcorowe Vitaminki 1:0

9e minuut.
Kiermasz speelt de bal door. Klungelig pakt Herbski de bal. Voggenberger onderschept slim de pass. Voggenberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Okoniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoniewski geeft een hoge lob. Querzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Zenklussen met een sublieme pass. Klungelig pakt Jaross de bal. Jaross met een sublieme pass. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej schiet op doel. Gordon bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Hardcorowe Vitaminki 2:0

23e minuut.
Zenklussen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dadej de bal. Trosiński geeft de bal voor. Dadej rent richting de bal. Dadej schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Jaross probeert naar een medespeler te passen. Zenklussen is nu in balbezit. Zenklussen met een sublieme pass. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Gordon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Gordon speelt de bal door. Zenklussen rent richting de bal. Zenklussen passt de bal met de wreef. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Piecha probeert naar een medespeler te passen. Jaross heeft problemen om de bal te vangen. Jaross speelt de bal door. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Drużkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenklussen onderschept slim de pass. Zenklussen met een sublieme pass. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej haalt uit met een fantastische trap. Gordon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Voggenberger de bal. Voggenberger passt de bal zonder na te denken. Dadej is nu in balbezit. Dadej haalt uit met een fantastische trap. Gordon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Hardcorowe Vitaminki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 25%, Hardcorowe Vitaminki 75%.
Aluminion Dzierzgówek - Hardcorowe Vitaminki 3:0

46e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega geeft de bal voor. Voggenberger kopt de bal weg. Dadej rent richting de bal. Dadej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Gordon trapt de bal weg. Okoniewski kopt de bal weg. Daar is Voggenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voggenberger schiet op doel. Gordon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Hardcorowe Vitaminki 4:0

49e minuut.
Vymastil geeft een lange en hoge pass. Voggenberger kopt de bal weg. Zenklussen rent richting de bal. Dadej rent richting de bal. Dadej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Querzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Voggenberger passt de bal zonder na te denken. Dadej is nu in balbezit. Dadej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Hardcorowe Vitaminki 5:0

55e minuut.
Kułakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kułakowski geeft een hoge lob. Wersaczewski kopt de bal weg. Piecha geeft de bal voor. Voggenberger springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Jaross de bal. Jaross probeert naar een medespeler te passen. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Gordon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Hardcorowe Vitaminki 6:0

61e minuut.
Drużkowski rent richting de bal. Zenklussen verovert de bal door een tackle van achteren. Zenklussen geeft een hoge lob. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Hardcorowe Vitaminki 7:0

68e minuut.
Trippodi kopt de bal weg. Jaross rent richting de bal. Jaross passt de bal met de wreef. Dadej is nu in balbezit. Dadej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jaross rent richting de bal. Jaross passt de bal zonder na te denken. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Hardcorowe Vitaminki 8:0

78e minuut.
Trippodi geeft een hoge lob. Inworp. Okoniewski met de inworp. Vega probeert de bal met de borst te controleren. Vega geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Drużkowski is nu in balbezit. Wersaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wersaczewski passt de bal zonder na te denken. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gordon trapt de bal weg. Vega kopt de bal weg. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dadej de bal. Dadej draait met de bal, schiet en ... Gordon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

90e minuut.
Daar is Voggenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Querzola is nu in balbezit. Voggenberger onderschept slim de pass. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Hardcorowe Vitaminki 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 19%, Hardcorowe Vitaminki 81%.
Aluminion Dzierzgówek - Hardcorowe Vitaminki 9:0