Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malešice FK Sosnoczanie
nowa3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Przybyłowski passt de bal met de wreef. Występski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kłosowski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Darda trapt de bal weg. Jakubek kopt de bal weg. Nawrocik rent richting de bal. Mućko verovert de bal door een tackle van achteren. Mućko haalt uit met een fantastische trap. Darda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Przybyłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyłowski geeft de bal voor. Żwirek kopt de bal weg. Daar is Ocieczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Inworp. Zborowski met een snelle inworp. Munnicki heeft problemen om de bal te vangen. Występski verovert de bal door een tackle van achteren. Występski draait met de bal, schiet en ... Stróżyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malešice FK 37%, Sosnoczanie 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malešice FK - Sosnoczanie 0:0

48e minuut.
Nawrocik speelt de bal door. Klungelig pakt Stoltmann de bal. Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Sosnoczanie 1:0

53e minuut.
Kłosowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamocki heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gugusiewicz. Gugusiewicz krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Mućko rent richting de bal. Mućko geeft de bal voor. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Koziara rent richting de bal. Koziara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Darda trapt de bal weg van het doel. Występski kopt de bal weg. Zborowski speelt de bal door. Jakubek is nu in balbezit. Jakubek schiet op doel. Darda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Klungelig pakt Gawryś de bal. Szamocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamocki speelt de bal door. Jakubek rent richting de bal. Jakubek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko is nu in balbezit. Mućko passt de bal met de wreef. Jakubek rent richting de bal. Jakubek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Sosnoczanie 2:0

82e minuut.
Występski is nu in balbezit. Kłosowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłosowski speelt de bal door. Koziara is nu in balbezit. Koziara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mućko heeft problemen om de bal te vangen. Mućko probeert naar een medespeler te passen. Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Sosnoczanie 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malešice FK 28%, Sosnoczanie 72%.
Malešice FK - Sosnoczanie 3:0