Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szkolne Trampy Sparta Złotów
Normal Tactiek wingspro
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 28.8
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Vegas rent richting de bal. Vegas geeft een lange en hoge pass. Deák maakt een snoekduik en kopt de bal. Berio springt en kopt de bal. Głąbiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szkolne Trampy - Sparta Złotów 0:1

13e minuut.
Orzeszek is nu in balbezit. Orzeszek passt de bal met de wreef. Wojnicki speelt de bal door. Berio rent richting de bal. Berio schiet op doel. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Słabosz de bal onder controle te krijgen. Głąbiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Niemierka onderschept slim de pass. Kovtun rent richting de bal. Kovtun passt de bal in één keer door. Berio bereikt de bal nog maar net als eerste. Berio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Głąbiński met een sublieme pass. Orzeszek probeert de bal met de borst te controleren. Deák is nu in balbezit. Deák draait met de bal, schiet en ... Głąbiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szkolne Trampy - Sparta Złotów 0:2

28e minuut.
Olszewski speelt de bal door. Bronkowski rent richting de bal. Berio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szkolne Trampy 63%, Sparta Złotów 37%.
Szkolne Trampy - Sparta Złotów 0:2

55e minuut.
Micaletto rent richting de bal. Micaletto geeft de bal voor. Klungelig pakt Nieziemski de bal. Berio is nu in balbezit. Berio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Orzeszek passt de bal in één keer door. Honorato rent richting de bal. Honorato passt de bal zonder na te denken. Berio rent richting de bal. Berio draait met de bal, schiet en ... Głąbiński bokst de bal weg.

60e minuut.
Kovtun verovert de bal door een tackle van achteren. Kovtun met een sublieme pass. Orzeszek rent richting de bal. Berio is nu in balbezit. Berio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Niemierka is nu in balbezit. Berio onderschept slim de pass. Berio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nieziemski de bal onder controle te krijgen. Deák krijgt zijn hoofd ertegen. Głąbiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Głąbiński met een sublieme pass. Vegas kopt de bal weg. Berio rent richting de bal. Berio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deák rent richting de bal. Deák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Vegas is nu in balbezit. Vegas geeft een hoge lob. Deák controleert de bal met de borst. Deák schiet op doel. Głąbiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szkolne Trampy - Sparta Złotów 0:3

71e minuut.
Honorato onderschept slim de pass. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun met een sublieme pass. Deák is nu in balbezit. Deák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Wojnicki rent richting de bal. Kovtun verovert de bal door een tackle van achteren. Kovtun passt de bal in één keer door. Deák rent richting de bal. Deák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szkolne Trampy - Sparta Złotów 0:4

84e minuut.
Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun passt de bal in één keer door. Deák is nu in balbezit. Deák haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Słabosz de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szkolne Trampy 73%, Sparta Złotów 27%.
Szkolne Trampy - Sparta Złotów 0:4