Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1920 Polonia Bytom Aluminion Dzierzgówek
Normal Tactiek W.I.N 3
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 45
5 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 47.4
zwak Schieten uitmuntend
matig Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Dadej kopt de bal weg. Klungelig pakt Songin de bal. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. Kornalewicz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

1e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zenklussen zal de hoekschop nemen. Voggenberger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:1

4e minuut.
Zenklussen kopt de bal weg. Dadej rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sierkowski. Sierkowski krijgt een gele kaart. Dadej is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zenklussen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Witucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:2

5e minuut.
Okoniewski onderschept slim de pass. Okoniewski geeft de bal voor. Songin heeft problemen om de bal te vangen. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:3

6e minuut.
Dadej onderschept slim de pass. Dadej passt de bal zonder na te denken. Voggenberger rent richting de bal. Dadej rent richting de bal. Dadej draait met de bal, schiet en ... Witucki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:4

8e minuut.
Daar is Jaross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaross met een sublieme pass. Dadej is nu in balbezit. Dadej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:5

12e minuut.
Piecha probeert naar een medespeler te passen. Voggenberger rent richting de bal. Dadej rent richting de bal. Dadej haalt uit met een fantastische trap. Witucki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:6

12e minuut.
Osiecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drab de bal. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Witucki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:7

16e minuut.
Fierka probeert de bal met de borst te controleren. Vega rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fierka. Fierka krijgt een gele kaart. Vega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vega zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dadej maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jaross passt de bal in één keer door. Okoniewski is nu in balbezit. Okoniewski speelt de bal door. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Wersaczewski met een sublieme pass. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger passt de bal met de wreef. Dadej is nu in balbezit. Dadej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Drab kopt de bal weg. Zenklussen speelt de bal door. Jaross probeert naar een medespeler te passen. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:8

27e minuut.
Pasiud met een sublieme pass. Zenklussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenklussen passt de bal met de wreef. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vega geeft de bal voor. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Songin krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Jaross is nu in balbezit. Jaross passt de bal in één keer door. Dadej rent richting de bal. Dadej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:9

38e minuut.
Zamieniecki passt de bal zonder na te denken. Vymastil met een sublieme pass. Daar is Mikosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vega is nu in balbezit. Vega geeft een hoge lob. Kornalewicz probeert naar een medespeler te passen. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Witucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kornalewicz geeft de bal voor. Inworp. Zenklussen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dadej is nu in balbezit. Dadej haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1920 Polonia Bytom 81%, Aluminion Dzierzgówek 19%.
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:10

47e minuut.
Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski geeft een hoge lob. Voggenberger kopt de bal weg. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Songin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:11

49e minuut.
Zenklussen is nu in balbezit. Zenklussen passt de bal zonder na te denken. Dadej is nu in balbezit. Dadej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:12

51e minuut.
Jaross probeert naar een medespeler te passen. Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski passt de bal met de wreef. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:13

54e minuut.
Klungelig pakt Voggenberger de bal. Fierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Voggenberger schiet op doel. Witucki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:14

56e minuut.
Vega passt de bal in één keer door. Dadej rent richting de bal. Dadej passt de bal met de wreef. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sierkowski is nu in balbezit. Zenklussen verovert de bal door een tackle van achteren. Zenklussen passt de bal zonder na te denken. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej schiet op doel. Witucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:15

64e minuut.
Vymastil geeft een hoge lob. Zenklussen kopt de bal weg. Jaross probeert naar een medespeler te passen. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:16

65e minuut.
Pasiud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej is nu in balbezit. Dadej passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Voggenberger de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. Witucki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Vega rent richting de bal. Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski probeert naar een medespeler te passen. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Piecha rent richting de bal. Jaross probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dadej de bal. Dadej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:17

69e minuut.
Drab is nu in balbezit. Drab speelt de bal door. Klungelig pakt Kornalewicz de bal. Voggenberger onderschept slim de pass. Voggenberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:18

73e minuut.
Jaross bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaross geeft een hoge lob. Daar is Kornalewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadej is nu in balbezit. Dadej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:19

73e minuut.
Osiecki met een sublieme pass. Daar is Drab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voggenberger onderschept slim de pass. Voggenberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Okoniewski met de inworp. Drab probeert naar een medespeler te passen. Vymastil speelt de bal door. Klungelig pakt Voggenberger de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Piecha kopt de bal weg. Voggenberger is nu in balbezit. Dadej rent richting de bal. Dadej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jaross onderschept slim de pass. Jaross speelt de bal door. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej schiet op doel. Witucki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:20

82e minuut.
Zenklussen met de inworp. Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski passt de bal met de wreef. Dadej rent richting de bal. Dadej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:21

85e minuut.
Voggenberger rent richting de bal. Jaross probeert naar een medespeler te passen. Dadej rent richting de bal. Dadej draait met de bal, schiet en ... Witucki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:22

89e minuut.
Jaross passt de bal zonder na te denken. Dadej heeft problemen om de bal te vangen. Pasiud tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasiud krijgt een gele kaart. Dadej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaross zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Voggenberger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:23

90e minuut.
Zenklussen verovert de bal door een tackle van achteren. Pasiud rent richting de bal. Zenklussen onderschept slim de pass. Dadej rent richting de bal. Dadej draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Songin geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Okoniewski zal de hoekschop nemen. Dadej kan de bal niet met de borst controleren. Dadej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1920 Polonia Bytom 80%, Aluminion Dzierzgówek 20%.
1920 Polonia Bytom - Aluminion Dzierzgówek 0:24