Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hardcorowe Vitaminki K.S Górnik Wałbrzych
Sweep Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 18.1
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Moczygęba geeft de bal voor. Inworp. Golanko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herbski rent richting de bal. Herbski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kiermasz is nu in balbezit. Winkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera onderschept slim de pass. Kiermasz onderschept slim de pass. Kiermasz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lewkowicz met een sublieme pass. Golanko kopt de bal weg. Daar is Widera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbski is nu in balbezit. Herbski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Trippodi met een sublieme pass. Herbski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Widera. Widera krijgt een gele kaart. Herbski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bita zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Kiermasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Drużkowski passt de bal zonder na te denken. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz probeert naar een medespeler te passen. Herbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - K.S Górnik Wałbrzych 1:0

45e minuut.
Wyczułkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golanko met een snelle inworp. Herbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbski geeft een hoge lob. Lewkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobras met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Wyczułkowski de bal onder controle te krijgen. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - K.S Górnik Wałbrzych 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcorowe Vitaminki 36%, K.S Górnik Wałbrzych 64%.
Hardcorowe Vitaminki - K.S Górnik Wałbrzych 2:0

52e minuut.
Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek passt de bal zonder na te denken. Fierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierka schiet op doel. Gordon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Bita probeert naar een medespeler te passen. Drużkowski is nu in balbezit. Drużkowski met een sublieme pass. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - K.S Górnik Wałbrzych 3:0

59e minuut.
Drużkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łokietek rent richting de bal. Łokietek passt de bal in één keer door. Fierka rent richting de bal. Fierka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Widera is nu in balbezit. Winkens onderschept slim de pass. Winkens geeft een lange en hoge pass. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz schiet op doel. Lewkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Golanko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Winkens bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trzepieciński. Winkens wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcorowe Vitaminki 25%, K.S Górnik Wałbrzych 75%.
Hardcorowe Vitaminki - K.S Górnik Wałbrzych 3:0