Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Tabby Malešice FK
4-3-3 wing Tactiek nowa3
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 28.8
goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Frąckowiak probeert de bal met de borst te controleren. Incorvaia bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fedak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Incorvaia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Stróżyk trapt de bal weg. Daar is Matallana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matallana geeft een lange en hoge pass. Incorvaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Incorvaia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan onderschept slim de pass. Andonyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Tabby - Malešice FK 1:0

5e minuut.
Szczęsny geeft een hoge lob. Matallana speelt de bal door. Munnicki heeft problemen om de bal te vangen. Andonyan is nu in balbezit. Andonyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Frąckowiak heeft problemen om de bal te vangen. Incorvaia rent richting de bal. Incorvaia probeert naar een medespeler te passen. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Tabby - Malešice FK 2:0

14e minuut.
Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda is nu in balbezit. Andonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Andonyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Tabby - Malešice FK 3:0

19e minuut.
Stoyanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szamocki met de inworp. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Szamocki de bal. Szamocki geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pakuła de bal onder controle te krijgen. Jakubek rent richting de bal. Jakubek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Weishaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Weishaar passt de bal in één keer door. Andonyan rent richting de bal. Andonyan schiet op doel. Stróżyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kłosowski is nu in balbezit. Matallana verovert de bal door een tackle van achteren. Matallana speelt de bal door. Weishaar is nu in balbezit. Weishaar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Fedak met een snelle inworp. Matallana is nu in balbezit. Matallana passt de bal met de wreef. Incorvaia is nu in balbezit. Incorvaia schiet op doel. Stróżyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Tabby - Malešice FK 4:0

41e minuut.
Doeltrap. Stróżyk met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Zborowski de bal. Weishaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Weishaar draait met de bal, schiet en ... Stróżyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Tabby 35%, Malešice FK 65%.
Golden Tabby - Malešice FK 4:0

53e minuut.
Fedak geeft de bal voor. Klungelig pakt Frąckowiak de bal. Incorvaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Incorvaia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Tabby - Malešice FK 5:0

57e minuut.
Fedak heeft problemen om de bal te vangen. Koziara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fedak. Fedak krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kłosowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakuła probeert naar een medespeler te passen. Weishaar rent richting de bal. Weishaar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Pakuła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weishaar rent richting de bal. Zborowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weishaar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andonyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Tabby 32%, Malešice FK 68%.
Golden Tabby - Malešice FK 5:0