Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0064
  • Stadion: heroes11 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2692
heroes11 Rossoneri FC
442 Tactiek 433
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
0 gemiddelde waardering 22.1
tragisch Schieten slecht
tragisch Passen slecht
tragisch Verdedigen matig


14e minuut.
Pączko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wons is nu in balbezit. Wons geeft een hoge lob. Klungelig pakt Boczek de bal. Boczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Malego bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczek onderschept slim de pass. Boczek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Smoktunowicz de bal. Smoktunowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Niedźwiedzki passt de bal zonder na te denken. Boczek bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Niedźwiedzki neemt de hoekschop. Pazdan heeft problemen om de bal te vangen. Wąsowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Pazdan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niedźwiedzki met de inworp. Boczek is nu in balbezit. Boczek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Turecki passt de bal in één keer door. Boczek rent richting de bal. Boczek probeert naar een medespeler te passen. Smoktunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoktunowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Unglück rent richting de bal. Turecki onderschept slim de pass. Turecki met een sublieme pass. Smoktunowicz rent richting de bal. Smoktunowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kakuja geeft de bal voor. Inworp. Niedźwiedzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Boczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heroes11 79%, Rossoneri FC 21%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
heroes11 - Rossoneri FC 0:0

48e minuut.
Pączko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pączko met een sublieme pass. Wons rent richting de bal. Wons haalt uit met een fantastische trap. Wąsowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - Rossoneri FC 0:1

53e minuut.
Smoktunowicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Wons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wons speelt de bal door. Boczek is nu in balbezit. Boczek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Unglück kopt de bal weg. Boczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczek met een sublieme pass. Smoktunowicz rent richting de bal. Smoktunowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Kakuja geeft een hoge lob. Inworp. Niedźwiedzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pączko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kopaniecki komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Przyziółkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaniecki is nu in balbezit. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Kopaniecki onderschept slim de pass. Kopaniecki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kopaniecki is nu in balbezit. Unglück rent richting de bal. Unglück probeert naar een medespeler te passen. Lászka is nu in balbezit. Lászka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lacoste kopt de bal weg. Lászka is nu in balbezit. Jezierski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Jezierski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jezierski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heroes11 66%, Rossoneri FC 34%.
heroes11 - Rossoneri FC 0:1