Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.K.P.L. heroes11
442 Tactiek 442
66% Balbezit 34%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 0
weak Schieten tragic
weak Passen tragic
poor Verdedigen tragic


6e minuut.
Klepka rent richting de bal. Klepka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lacoste de bal. Vobel rent richting de bal. Vobel geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Maniewski rent richting de bal. Maniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.K.P.L. - heroes11 1:0

14e minuut.
Unglück is nu in balbezit. Vobel verovert de bal door een tackle van achteren. Vobel speelt de bal door. Ordak rent richting de bal. Ordak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gacki probeert naar een medespeler te passen. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Gacki begaat een overtreding. Gacki krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Szura geeft de bal voor. Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobel rent richting de bal. Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gacki kopt de bal weg. Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordak passt de bal in één keer door. Maniewski is nu in balbezit. Maniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.K.P.L. - heroes11 2:0

32e minuut.
Przedpełski speelt de bal door. Ordak is nu in balbezit. Ordak speelt de bal door. Maniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gacki passt de bal zonder na te denken. Ordak is nu in balbezit. Malego is nu in balbezit. Vobel verovert de bal door een tackle van achteren. Vobel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vobel rent richting de bal. Vobel passt de bal zonder na te denken. Kakuja is nu in balbezit. Maniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vobel passt de bal in één keer door. Ordak rent richting de bal. Ordak schiet op doel. Pazdan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.K.P.L. - heroes11 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.K.P.L. 19%, heroes11 81%.
A.K.P.L. - heroes11 3:0

47e minuut.
Vobel met een sublieme pass. Maniewski is nu in balbezit. Kakuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniewski onderschept slim de pass. Maniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.K.P.L. - heroes11 4:0

61e minuut.
Vobel met een sublieme pass. Maniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniewski passt de bal zonder na te denken. Ordak is nu in balbezit. Ordak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.K.P.L. - heroes11 5:0

65e minuut.
Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Gacki is nu in balbezit. Ordak rent richting de bal. Ordak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pazdan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ordak is nu in balbezit. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Ordak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ordak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ordak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

85e minuut.
Szura speelt de bal door. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Unglück. Unglück krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Przyziółkiewicz speelt de bal door. Pazdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazdan probeert naar een medespeler te passen. Vobel is nu in balbezit. Vobel schiet op doel. Wąsowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.K.P.L. 26%, heroes11 74%.
A.K.P.L. - heroes11 5:0