Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hardcorowe Vitaminki A.K.P.L.
Sweep Tactiek 442
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 31
average Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Golanko zal de hoekschop nemen. Szura heeft problemen om de bal te vangen. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Querzola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vobel is nu in balbezit. Trosiński onderschept slim de pass. Piris rent richting de bal. Piris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Puda geeft de bal voor. Daar is Trippodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piris rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gacki zal de hoekschop nemen. Gordon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Querzola kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Puda verovert de bal door een tackle van achteren. Puda geeft een hoge lob. Trippodi probeert de bal aan de voet te houden. Piris bereikt de bal nog maar net als eerste. Piris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Inworp. Gacki met de inworp. Piris geeft de bal voor. Puda rent richting de bal. Puda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Piris is nu in balbezit. Vobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobel met een sublieme pass. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcorowe Vitaminki 63%, A.K.P.L. 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hardcorowe Vitaminki - A.K.P.L. 0:0

46e minuut.
Cofała geeft een lange en hoge pass. Trippodi rent richting de bal. Gacki verovert de bal door een tackle van achteren. Piris bereikt de bal nog maar net als eerste. Piris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Gacki is nu in balbezit. Gacki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Querzola de bal. Puda rent richting de bal. Puda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Bita rent richting de bal. Bita passt de bal met de wreef. Golanko speelt de bal door. Herbski is nu in balbezit. Herbski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Winkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobel met een sublieme pass. Puda rent richting de bal. Puda draait met de bal, schiet en ... Gordon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piris is nu in balbezit. Piris schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kwoka geeft een lange en hoge pass. Vobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobel passt de bal in één keer door. Puda is nu in balbezit. Puda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tracz komt het veld opgelopen. Przedpełski komt het veld opgelopen. Bieniuk komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bieniuk passt de bal in één keer door. Querzola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vobel met een sublieme pass. Piris bereikt de bal nog maar net als eerste. Piris draait met de bal, schiet en ... Gordon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kułakowski passt de bal in één keer door. Piris is nu in balbezit. Piris passt de bal zonder na te denken. Puda is nu in balbezit. Puda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Piris bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Trippodi ... Strafschop! Piris raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vobel neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - A.K.P.L. 0:1

79e minuut.
Inworp. Tracz met de inworp. Piris geeft een hoge lob. Daar is Vobel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vobel draait met de bal, schiet en ... Gordon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobel passt de bal in één keer door. Piris rent richting de bal. Piris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcorowe Vitaminki 68%, A.K.P.L. 32%.
Hardcorowe Vitaminki - A.K.P.L. 0:1