Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Górnik Wałbrzych A.K.P.L.
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 35.4
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda verovert de bal door een tackle van achteren. Puda met een sublieme pass. Klungelig pakt Piris de bal. Piris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lewkowicz trapt de bal weg van het doel. Vobel kopt de bal weg. Puda rent richting de bal. Puda geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Sypiański probeert de bal met de borst te controleren. Puda rent richting de bal. Widera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Puda kan niet meer verder spelen. Tracz komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu passt de bal in één keer door. Vobel met een sublieme pass. Tracz is nu in balbezit. Tracz draait met de bal, schiet en ... Lewkowicz bokst de bal weg. Piris rent richting de bal. Piris schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Margaryan geeft de bal voor. Inworp. Janas met een snelle inworp. Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vobel onderschept slim de pass. Vobel met een sublieme pass. Tracz rent richting de bal. Tracz draait met de bal, schiet en ... Lewkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Trzepieciński is nu in balbezit. Vobel verovert de bal door een tackle van achteren. Vobel passt de bal zonder na te denken. Piris is nu in balbezit. Piris schiet op doel. Lewkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Trombini met een sublieme pass. Vobel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vobel met een sublieme pass. Piris is nu in balbezit. Piris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - A.K.P.L. 0:1

38e minuut.
Sypiański passt de bal met de wreef. Trombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek onderschept slim de pass. Fierka is nu in balbezit. Fierka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Janas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gacki is nu in balbezit. Łokietek verovert de bal door een tackle van achteren. Łokietek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sypiański kopt de bal weg. Trombini probeert naar een medespeler te passen. Vobel speelt de bal door. Piris rent richting de bal. Piris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Górnik Wałbrzych 67%, A.K.P.L. 33%.
K.S Górnik Wałbrzych - A.K.P.L. 0:1

48e minuut.
Trombini met een sublieme pass. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu passt de bal in één keer door. Piris is nu in balbezit. Piris draait met de bal, schiet en ... Lewkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - A.K.P.L. 0:2

50e minuut.
Klungelig pakt Piris de bal. Vobel is nu in balbezit. Trzepieciński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vobel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trombini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - A.K.P.L. 0:3

51e minuut.
Margaryan geeft een hoge lob. Piris kopt de bal weg. Daar is Widera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vobel rent richting de bal. Vobel passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - A.K.P.L. 0:4

54e minuut.
Trzepieciński rent richting de bal. Tracz onderschept slim de pass. Tracz speelt de bal door. Piris rent richting de bal. Piris haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Trzepieciński is nu in balbezit. Vobel verovert de bal door een tackle van achteren. Vobel speelt de bal door. Tracz is nu in balbezit. Tracz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Tracz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobel passt de bal met de wreef. Tracz rent richting de bal. Tracz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Górnik Wałbrzych - A.K.P.L. 0:5

79e minuut.
Trzepieciński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dobras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyczułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piris rent richting de bal. Piris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Szura passt de bal zonder na te denken. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu met een sublieme pass. Piris is nu in balbezit. Piris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobras geeft een lange en hoge pass. Piris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Górnik Wałbrzych 78%, A.K.P.L. 22%.
K.S Górnik Wałbrzych - A.K.P.L. 0:5