Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.K.P.L. Malešice FK
442 Tactiek nowa3
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 29.4
adequate Schieten average
weak Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Kłosowski probeert naar een medespeler te passen. Nos heeft problemen om de bal te vangen. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu draait met de bal, schiet en ... Stróżyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.K.P.L. - Malešice FK 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Szura de bal. Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szura. Jakubek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jakubek kan niet meer verder spelen. Bućko komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Trombini speelt de bal door. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mućko passt de bal met de wreef. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara haalt uit met een fantastische trap. Momot bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.K.P.L. 40%, Malešice FK 60%.
A.K.P.L. - Malešice FK 1:0

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Herczyk komt het veld opgelopen. Cypryjak komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Vobel is nu in balbezit. Vobel passt de bal in één keer door. Piris rent richting de bal. Piris haalt uit met een fantastische trap. Stróżyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.K.P.L. - Malešice FK 2:0

59e minuut.
Ordak is nu in balbezit. Vobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vobel raakt geblesseerd tijdens het duel. Trombini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kłosowski is nu in balbezit. Vobel onderschept slim de pass. Vobel passt de bal met de wreef. Piris rent richting de bal. Piris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.K.P.L. - Malešice FK 3:0

75e minuut.
Gacki geeft de bal voor. Munnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piris verovert de bal door een tackle van achteren. Piris schiet op doel. Stróżyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bruzda geeft een lange en hoge pass. Bućko kopt de bal weg. Daar is Cofała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.K.P.L. 42%, Malešice FK 58%.
A.K.P.L. - Malešice FK 3:0