Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piekarnia HKS Zawadzkie
Normal Tactiek 4-4-2
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 32.3
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Milutinović is nu in balbezit. Milutinović passt de bal met de wreef. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugnola verovert de bal door een tackle van achteren. Brugnola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Scutaru kopt de bal weg. Szegfü heeft problemen om de bal te vangen. Brugnola is nu in balbezit. Szegfü is nu in balbezit. Szegfü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piekarnia - HKS Zawadzkie 0:1

8e minuut.
Milutinović rent richting de bal. Milutinović geeft de bal voor. Szegfü kopt de bal weg. Brugnola rent richting de bal. Brugnola schiet op doel. Halik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Gomułka probeert naar een medespeler te passen. Szpakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpakowski met een sublieme pass. Luczak rent richting de bal. Luczak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Maciąg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serrao met een sublieme pass. Brugnola rent richting de bal. Brugnola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekarnia - HKS Zawadzkie 0:2

29e minuut.
Brugnola haalt uit met een fantastische trap. Powieczko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hollevoet zal de hoekschop nemen. Brugnola maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Scutaru speelt de bal door. Abd-al-Aziz is nu in balbezit. Abd-al-Aziz speelt de bal door. Brugnola is nu in balbezit. Brugnola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekarnia - HKS Zawadzkie 0:3

34e minuut.
Serrao passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Brugnola de bal onder controle te krijgen. Szegfü rent richting de bal. Szegfü schiet op doel. Halik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekarnia - HKS Zawadzkie 0:4

35e minuut.
Scutaru speelt de bal door. Serrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrao probeert naar een medespeler te passen. Brugnola heeft problemen om de bal te vangen. Brugnola schiet op doel. Halik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru passt de bal in één keer door. Szegfü speelt de bal door. Brugnola heeft problemen om de bal te vangen. Brugnola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekarnia - HKS Zawadzkie 0:5

40e minuut.
Scutaru onderschept slim de pass. Scutaru passt de bal zonder na te denken. Szegfü speelt de bal door. Brugnola is nu in balbezit. Brugnola schiet op doel. Halik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekarnia 61%, HKS Zawadzkie 39%.
Piekarnia - HKS Zawadzkie 0:5

49e minuut.
Milas geeft een hoge lob. Brugnola kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szegfü de bal onder controle te krijgen. Brugnola is nu in balbezit. Brugnola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekarnia - HKS Zawadzkie 0:6

51e minuut.
Maciąg onderschept slim de pass. Maciąg passt de bal in één keer door. Szegfü met een sublieme pass. Brugnola rent richting de bal. Brugnola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekarnia - HKS Zawadzkie 0:7

55e minuut.
Łopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegfü verovert de bal door een tackle van achteren. Szegfü passt de bal met de wreef. Brugnola bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugnola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Krüzen geeft de bal voor. Brugnola rent richting de bal. Brugnola passt de bal met de wreef. Daar is Szegfü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szegfü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Halik trapt de bal weg. Scutaru kopt de bal weg. Krüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piekarnia - HKS Zawadzkie 0:8

85e minuut.
Serrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrao passt de bal in één keer door. Szegfü controleert de bal met de borst. Szegfü draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Micewicz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Serrao geeft een lange en hoge pass. Matyjasek kopt de bal weg. Szegfü rent richting de bal. Szegfü schiet op doel. Halik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekarnia 66%, HKS Zawadzkie 34%.
Piekarnia - HKS Zawadzkie 0:8