Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC WOJTEK D 7 RTS Widzew Łódź Górna
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giernatowski met een snelle inworp. Janduda met een sublieme pass. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dejko met een sublieme pass. Pietrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Raj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raj krijgt een gele kaart. Pietrucha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Słowiński neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC WOJTEK D 7 - RTS Widzew Łódź Górna 1:0

15e minuut.
Frankiewicz passt de bal met de wreef. Kucharski rent richting de bal. Kucharski passt de bal zonder na te denken. Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Konarzewski met de inworp. Kucharski is nu in balbezit. Kucharski geeft de bal voor. Klungelig pakt Giernatowski de bal. Siódmiak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ogiński geeft de bal voor. Daar is Pietrucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejko probeert naar een medespeler te passen. Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Pietrucha de bal. Pietrucha passt de bal in één keer door. Słowiński rent richting de bal. Słowiński schiet op doel. Koźlik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WOJTEK D 7 - RTS Widzew Łódź Górna 2:0

40e minuut.
Dejko rent richting de bal. Dejko passt de bal met de wreef. Frankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Łomiński rent richting de bal. Łomiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Wleklak geeft een lange en hoge pass. Giernatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Siódmiak krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Wleklak heeft problemen om de bal te vangen. Dejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejko probeert naar een medespeler te passen. Słowiński rent richting de bal. Słowiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WOJTEK D 7 41%, RTS Widzew Łódź Górna 59%.
FC WOJTEK D 7 - RTS Widzew Łódź Górna 2:0

48e minuut.
Raj is nu in balbezit. Dejko verovert de bal door een tackle van achteren. Dejko met een sublieme pass. Kucharski is nu in balbezit. Kucharski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Dejko geeft de bal voor. Klungelig pakt Siódmiak de bal. Giernatowski begaat een overtreding. Giernatowski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Janduda geeft de bal voor. Ogiński rent richting de bal. Frączak begaat een overtreding. Frączak krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Wleklak verovert de bal door een tackle van achteren. Frankiewicz is nu in balbezit. Frankiewicz passt de bal met de wreef. Słowiński rent richting de bal. Słowiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Byśkiniewicz is nu in balbezit. Byśkiniewicz geeft een hoge lob. Dejko kopt de bal weg. Pietrucha rent richting de bal. Pietrucha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WOJTEK D 7 43%, RTS Widzew Łódź Górna 57%.
FC WOJTEK D 7 - RTS Widzew Łódź Górna 2:0