Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kapiatka brzeziny
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Chałaśkiewicz rent richting de bal. Chałaśkiewicz passt de bal zonder na te denken. Sidorowski speelt de bal door. Gumiela is nu in balbezit. Gumiela haalt uit met een fantastische trap. Podczaski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Osiecki met een sublieme pass. Tworkowski rent richting de bal. Osiecki maakt een afschuwelijke overtreding. Osiecki krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Skrzypiec rent richting de bal. Skrzypiec geeft een hoge lob. Marczyk heeft problemen om de bal te vangen. Tokarczuk rent richting de bal. Tokarczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Czwonka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gołuch met een snelle inworp. Tokarczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarczuk schiet op doel. Namysłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marczyk rent richting de bal. Marczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Osiecki is nu in balbezit. Osiecki probeert naar een medespeler te passen. Lićwinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Chałaśkiewicz is nu in balbezit. Gumiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapiatka - brzeziny 0:1

41e minuut.
Sidorowski met een snelle inworp. Osiecki heeft problemen om de bal te vangen. Osiecki passt de bal in één keer door. Gumiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kapiatka 64%, brzeziny 36%.
Kapiatka - brzeziny 0:1

56e minuut.
Osiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gumiela rent richting de bal. Gumiela probeert naar een medespeler te passen. Strzelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelec schiet op doel. Podczaski bokst de bal weg.

58e minuut.
Tworkowski is nu in balbezit. Osiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Osiecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chałaśkiewicz de bal. Chałaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Podczaski bokst de bal weg.

64e minuut.
Koral geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strzelec met de inworp. Gumiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kapiatka 54%, brzeziny 46%.
Kapiatka - brzeziny 0:1