Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SociableVillain FC Górnik Siersza
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Puchniarz met een sublieme pass. Szaleniec is nu in balbezit. Met opzet legt Wołoszyn zijn tegenspeler op de grond. Wołoszyn is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Szaleniec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Puchniarz rent richting de bal. Niciński verovert de bal door een tackle van achteren. Niciński met een sublieme pass. Grodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grodzki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cetnarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarowicz probeert naar een medespeler te passen. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzóska verovert de bal door een tackle van achteren. Brzóska schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Borgosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cetnarowicz rent richting de bal. Cetnarowicz met een sublieme pass. Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzóska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SociableVillain FC - Górnik Siersza 1:0

33e minuut.
Kowalkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wajda met een snelle inworp. Cetnarowicz heeft problemen om de bal te vangen. Cetnarowicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Olszański probeert naar een medespeler te passen. Szaleniec kopt de bal weg. Bobkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cetnarowicz rent richting de bal. Cetnarowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SociableVillain FC 34%, Górnik Siersza 66%.
SociableVillain FC - Górnik Siersza 1:0

47e minuut.
Kowalkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wajda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cetnarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarowicz geeft een lange en hoge pass. Paal!

55e minuut.
Bobkowski passt de bal in één keer door. Puchniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchniarz speelt de bal door. Brzóska is nu in balbezit. Brzóska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SociableVillain FC - Górnik Siersza 2:0

72e minuut.
Puchniarz met een sublieme pass. Kowalkowski is nu in balbezit. Kowalkowski probeert naar een medespeler te passen. Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzóska schiet op doel. Olszański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Szaleniec is nu in balbezit. Szaleniec passt de bal met de wreef. Kęsy rent richting de bal. Brzóska onderschept slim de pass. Brzóska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SociableVillain FC - Górnik Siersza 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SociableVillain FC 44%, Górnik Siersza 56%.
SociableVillain FC - Górnik Siersza 3:0