Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wks Wygon HKS Zawadzkie
Sweep Tactiek 4-4-2
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 31.8
solid Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen weak


1e minuut.
Dougaleris met een sublieme pass. Ferret probeert de bal aan de voet te houden. Brugnola bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugnola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - HKS Zawadzkie 0:1

7e minuut.
Taerwe met een snelle inworp. Szegfü bereikt de bal nog maar net als eerste. Villoldo onderschept slim de pass. Villoldo probeert naar een medespeler te passen. Zaplatin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Serrao is nu in balbezit. Serrao passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Ferret de bal onder controle te krijgen. Brugnola bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugnola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Yarkay met een harde bal richting middenveld. Zaplatin kopt de bal weg. Sosnowiec heeft problemen om de bal te vangen. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wks Wygon - HKS Zawadzkie 1:1

16e minuut.
Brugnola rent richting de bal. Villoldo is nu in balbezit. Brugnola verovert de bal door een tackle van achteren. Brugnola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - HKS Zawadzkie 1:2

21e minuut.
Zaplatin onderschept slim de pass. Zaplatin passt de bal met de wreef. Piękny is nu in balbezit. Piękny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wks Wygon - HKS Zawadzkie 2:2

24e minuut.
Ferret passt de bal in één keer door. Dougaleris is nu in balbezit. Dougaleris passt de bal in één keer door. Piękny heeft problemen om de bal te vangen. Piękny draait met de bal, schiet en ... Owczarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Dougaleris speelt de bal door. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui passt de bal in één keer door. Piękny heeft problemen om de bal te vangen. Piękny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - HKS Zawadzkie 3:2

34e minuut.
Daar is Milas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sosnowiec de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - HKS Zawadzkie 4:2

40e minuut.
Burzi met een sublieme pass. Dougaleris bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougaleris passt de bal zonder na te denken. Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny schiet op doel. Owczarek bokst de bal weg. Milas heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dougaleris zal de hoekschop nemen. Pistrui kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Wygon 47%, HKS Zawadzkie 53%.
Wks Wygon - HKS Zawadzkie 4:2

48e minuut.
Abd-al-Aziz is nu in balbezit. Taerwe verovert de bal door een tackle van achteren. Taerwe geeft de bal voor. Piękny is nu in balbezit. Piękny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Piękny rent richting de bal. Sosnowiec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piękny raakt geblesseerd tijdens het duel. Piękny legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Owczarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - HKS Zawadzkie 5:2

61e minuut.
Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny passt de bal in één keer door. Pistrui rent richting de bal. Pistrui haalt uit met een fantastische trap. Owczarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - HKS Zawadzkie 6:2

65e minuut.
Zaplatin passt de bal zonder na te denken. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui speelt de bal door. Piękny rent richting de bal. Piękny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sosnowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Aziz is nu in balbezit. Piękny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pistrui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistrui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny passt de bal in één keer door. Pistrui rent richting de bal. Pistrui schiet op doel. Daar is Sosnowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owczarek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Wygon 33%, HKS Zawadzkie 67%.
Wks Wygon - HKS Zawadzkie 6:2