Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Galaxy Piekarnia
523 Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 20.5
matig Schieten slecht
goed Passen zwak
solide Verdedigen slecht


3e minuut.
Klungelig pakt Grošák de bal. Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu passt de bal in één keer door. Bourreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourreau geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Vyšehradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyšehradský passt de bal zonder na te denken. López Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. López Moreno schiet op doel. Halik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galaxy - Piekarnia 1:0

14e minuut.
Matyjasek is nu in balbezit. Vyšehradský verovert de bal door een tackle van achteren. Bonizzi met een sublieme pass. López Moreno rent richting de bal. López Moreno haalt uit met een fantastische trap. Halik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Heiskala passt de bal zonder na te denken. Matyjasek rent richting de bal. López Moreno onderschept slim de pass. Bonizzi rent richting de bal. Bonizzi draait met de bal, schiet en ... Halik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Heiskala geeft de bal voor. Bourreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourreau geeft een hoge lob. López Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. López Moreno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Daar is Powieczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Moreno rent richting de bal. Powieczko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Powieczko krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Łopata passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ibănescu de bal. Ibănescu met een sublieme pass. López Moreno rent richting de bal. López Moreno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Grošák bereikt de bal nog maar net als eerste. Grošák probeert naar een medespeler te passen. Heiskala geeft een lange en hoge pass. López Moreno is nu in balbezit. López Moreno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ibănescu speelt de bal door. Heiskala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpakowski maakt een afschuwelijke overtreding. Heiskala raakt geblesseerd tijdens het duel. Ibănescu wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Galaxy 27%, Piekarnia 73%.
FC Galaxy - Piekarnia 1:0

46e minuut.
Górecki komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Daar is Grošák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grošák geeft de bal voor. López Moreno kopt de bal weg. Heiskala is nu in balbezit. Heiskala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galaxy - Piekarnia 2:0

69e minuut.
Vyšehradský passt de bal in één keer door. Szpakowski rent richting de bal. Steenbeke is nu in balbezit. Steenbeke geeft de bal voor. Heiskala maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourreau onderschept slim de pass. Bourreau geeft een hoge lob. Heiskala is nu in balbezit. Heiskala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
López Moreno is nu in balbezit. Szpakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Górecki onderschept slim de pass. Górecki geeft een hoge lob. Heiskala geeft de bal voor. Halik bokst de bal weg. Bonizzi rent richting de bal. Bonizzi schiet op doel. Halik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galaxy - Piekarnia 3:0

85e minuut.
Hoàng Quý is nu in balbezit. Hoàng Quý geeft de bal voor. Maciąg heeft problemen om de bal te vangen. Bourreau is nu in balbezit. Bourreau haalt uit met een fantastische trap. Halik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Daar is Łopata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Moreno is nu in balbezit. López Moreno passt de bal met de wreef. Bonizzi is nu in balbezit. Bonizzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galaxy - Piekarnia 4:0

90e minuut.
Bourreau rent richting de bal. Bourreau geeft een lange en hoge pass. Bonizzi kopt de bal weg. Vyšehradský rent richting de bal. Vyšehradský geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Galaxy 22%, Piekarnia 78%.
FC Galaxy - Piekarnia 4:0